Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Zarina Diyas in doua seturi

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in sferturi la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Zarina Diyas in doua seturi

Simona Halep a castigat cu 6-3, 6-0 meciul din optimile de finala de la Wimbledon, jucat cu Zarina Diyas, din Kazahstan, numarul 72 mondial. Halep s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale turneului. continuă pe B1

Simona Halep, in optimile de la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon si reuseste cea mai buna performanta a carierei la turneul londonez. Halep a invins-o, in doua seturi, 6-4, 6-1, pe Belinda Bencic, din Elvetia.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (miercuri, ora 14:00)

Simona Halep o intalneste miercuri la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei este 14:00, sa cum au anuntat englezii marti seara. Detalii despre meci, mai jos.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Sabine Lisicki in sferturi (miercuri)

Simona Halep o intalneste miercuri la Wimbledon pe germanca Sabine Lisicki, in sferturile de finala. Ora partidei se va anunta marti seara. Detalii despre meci, mai jos.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvetianca Belinda.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 6-0, pe sportiva Zarina Dias din Kazahstan, pozitia 72 in ierarhia mondiala, calificandu-se in premiera in.

Wimbledon: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic (6-4 6-1)

Simona Halep, cap de serie nr. 3 si numarul 3 mondial, s-a calificat pentru prima oara in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o sambata pe jucatoarea elvetiana Belinda Bencic 71 WTA) in doua seturi, scor 6-4 6-1. Partida a durat o ora si 10 minute. In optimi, Halep o va intalni pe Zarina Diyas din Kazahstan 72 WTA), care a invins-o sambata, in trei seturi, pe Vera Zvonareva din Rusia.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon si scapa de Serena

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit. Jucatoarea din Romania are o sansa mare, dupa ce tot sambata a fost eliminata Serena Williams.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit.

Premiera pentru Simona Halep: a ajuns in optimile Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvetianca Belinda Becici si a acces pentru prima data in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

LIVETEXT Simona Halep - Zarina Diyas, in optimile de finala de la Wimbledon! Romanca a castigat primul set cu 6-3

In optimile de finala ale Grand Slamului de la Londra, Simona Halep joaca acum impotriva Zarinei Diyas, din Kazahstan.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )