Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Wimbledon

Jucatoarea Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 6-3, 6-0, pe sportiva Zarina Dias din Kazahstan, pozitia 72 in ierarhia mondiala, calificandu-se in premiera in. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Halep a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvetianca Belinda.

Simona Halep s-a calificat in sferturi la Wimbledon, dupa ce a invins-o pe Zarina Diyas in doua seturi

Simona Halep a castigat cu 6-3, 6-0 meciul din optimile de finala de la Wimbledon, jucat cu Zarina Diyas, din Kazahstan, numarul 72 mondial. Halep s-a calificat in premiera in sferturile de finala ale turneului.

Wimbledon: Simona Halep s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic (6-4 6-1)

Simona Halep, cap de serie nr. 3 si numarul 3 mondial, s-a calificat pentru prima oara in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o sambata pe jucatoarea elvetiana Belinda Bencic 71 WTA) in doua seturi, scor 6-4 6-1. Partida a durat o ora si 10 minute. In optimi, Halep o va intalni pe Zarina Diyas din Kazahstan 72 WTA), care a invins-o sambata, in trei seturi, pe Vera Zvonareva din Rusia.

Argentina s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Elvetia cu scorul de 1-0

Argentina s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale dupa ce a invins reprezentativa Elvetiei cu scorul de 1-0, pe Arena Corinthians din Sao Paulo, relateaza EvenimentulZilei. Singurul.

Germania a invins Algeria dupa prelungiri si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Germania a castigat cu 2-1 in fata Algeriei, dupa prelungiri, intr-un meci disputat la Porto Alegre, si s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale din Brazilia. in urma acestui rezultat, Africa.

Franta s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Nigeria cu 2-0

Franta s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale Cupei Mondiale de Fotbal dupa ce a invins reprezentativa Nigeriei cu scorul de 2-0 pe Estadio Nacional de Brasilia,.

Brazilia s-a calificat in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Chile la penaltyuri

Brazilia este prima echipa calificata in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a invins Chile in urma loviturilor de departajare. La finalul celor 120 de minute ale partidei de la Belo Horizonte, scorul.

Bravo, Simona! Halep s-a calificat, in premiera, in optimi la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Bencic in turul 3

Simona Halep a invins-o in minimum de seturi pe elvetianca Belinda Bencic, scor 6-4, 6-1, dupa o ora si 11 minute de joc, intr-un meci din turul 3 de la Wimbledon. Romanca s-a calificat, astfel, in optimi, aceasta fiind cea mai buna performanta la turneul de Mare Slem disputat pe iarba londoneza.

Olanda revine spectaculos in ultimele minute si se califica in sferturile de finala ale Cupei Mondiale

Olanda s-a calificat dramatic in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, dupa ce a revenit spectaculos in ultimele minute ale meciului din optimi cu Mexic, disputat la Fortaleza. Wesley Sneijder si Klaas-Jan.

Simona Halep, in optimile de la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon si reuseste cea mai buna performanta a carierei la turneul londonez. Halep a invins-o, in doua seturi, 6-4, 6-1, pe Belinda Bencic, din Elvetia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )