Libnet.ro
UNICEF

20:00

Simona Halep isi va pastra locul 2 WTA, dupa ce Sarapova a fost eliminata in turul trei al turneului de la Wuhan

B1 B1,
Simona Halep isi va pastra locul 2 WTA, dupa ce Sarapova a fost eliminata in turul trei al turneului de la Wuhan

Simona Halep ramane pe locul 2 WTA. Jucatoarea de tenis isi pastreaza locul in ierarhia mondiala, pentru ca Maria Sarapova a fost eliminata in turul 3 al turneului de la Wuhan. Sportiva din Rusia era singura. continuă pe B1

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA in favoarea Mariei Sarapova

Jucatoarea de tenis Simona Halep va pierde locul 2 WTA daca rusoaica Maria Sarapova, aflata pe locul 4 WTA, va ajunge in finala turneului de la Wuhan, competitie la care sportiva romana a fost eliminata,.

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA, daca jucatoarea Maria Sharapova ajunge in finala turneului de la Wuhan

Jucatoarea de tenis Simona Halep va pierde locul 2 WTA daca rusoaica Maria Sarapova, acum pe locul 4 WTA, va ajunge in finala turneului de la Wuhan, competitie la care sportiva romana a fost eliminata, marti, in mansa a doua.

LIVE Simona Halep isi afla adversara de la Wuhan (China)

Simona Halep isi afla acum adversara pe care o va intalni in primul tur la Wuhan China), turneu cu premii totale in valoare de 2,4 milioane de dolari.

Maria Sharapova a fost eliminata in turul 3 la Wuhan. Simona Halep ramane pe locul 2 in lume

Simona Halep isi va pastra pozitia a doua in clasamentul mondial, dupa ce rusoaica Maraia Sharapova a fost eliminata in turul 3 al turneului de la Wuhan. Sharapova, a patra favorita a turneului din China, a fost.

Simona Halep, in pericol sa piarda locul doi! Sarapova ii poate fura pozitia

Invinsa inca de la primul meci pe care l-a disputat la Wuhan, Simona Halep poate pierde si locul al doilea in clasamentul WTA.

Sarapova, eliminata in turul 3 la Wuhan. Halep ramane pe locul 2 WTA

Jucatoarea Maria Sarapova, locul 4 WTA, a fost invinsa, miercuri, cu scorul de 7-6 3), 7-5, de sportiva elvetiana Timea Bacsinszky, locul 61 WTA, in turul 3 al turneului de la Wuhan, si nu o mai poate.

Simona Halep si-a aflat adversara de la Wuhan (China)

Simona Halep si-a aflat adversara pe care o va intalni in primul tur la Wuhan China), turneu cu premii totale in valoare de 2,4 milioane de dolari.

CALCULE Simona Halep lupta cu Maria Sharapova la Wuhan pentru locul 2 WTA

Simona Halep nu are locul 2 mondial asigurat la finalul acestei saptamani. Ea trebuie sa traga, daca vrea sa isi pastreze pozitia in clasamentul WTA, avand-o in urmarire pe Maria Sharapova.

VIDEO Simona Halep vs Garbine Muguruza/ WTA: Agresiva Muguruza a eliminat-o pe favorita numarul doi

Simona Halep a parasit prematur turneul WTA de la Wuhan, jucatoarea din Romania fiind eliminata de Garbine Muguruza in turul doi. Favorita numarul doi a fost invinsa de o mult prea agresiva Muguruza, a precizat site-ul oficial al WTA. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei Halep vs Muguruza.

Simona Halep a fost eliminata in turul doi la turneul de la Wuhan

Simona Halep a pierdut primul meci disputat dupa eliminarea de la US Open, fiind invinsa in turul doi al turneului de la Wuhan. Romanca, a doua favorita a concursului dotat cu premii de 2,44 milioane de dolari, a.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )