Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep joaca cu Evghenia Rodina, in primul tur la Roland Garros

B1 B1,
Simona Halep joaca cu Evghenia Rodina, in primul tur la Roland Garros

Simona Halep va juca in runda inaugurala a turneului de la Roland Garros impotriva rusoaicei Evghenia Rodina, scrie Agerpres. Astfel, potrivit tragerii la sorti efectuata vineri la Paris, jucatoarea romana de. continuă pe B1

Roland Garros, primul tur: Simona Halep vs. Evghenia Rodina/ Irina Begu vs. Bethanie Mattek Sands

Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 3, o va intalni pe sportiva rusa Evghenia Rodina, locul 91 WTA, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti de vineri.

Simona Halep: Simt ca sunt pregatita pentru Roland Garros. Am amintiri frumoase de anul trecut si sper sa repet ce am realizat atunci sau chiar mai mult

Simona Halep, locul trei mondial, a declarat vineri la ca este pregatita pentru al turneul de la Roland Garros, scrie Agerpres. E un nou turneu, un nou obiectiv, meciuri noi. Simt ca sunt pregatita pentru.

Supriza: Simona Halep si inca o romanca vor fi cap de serie la Roland Garros

Organizatorii turneului de la Roland Garros au dat publicitatii lista capilor de serie pentru turneul care sta sa inceapa.

Simona Halep va juca impotriva rusoaicei Evghenia Rodina. Cu cine se vor confrunta celelalte sportive din Romania

Simona Halep o va intalni pe sportiva rusa Evghenia Rodina, locul 91 WTA, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti de astazi. Simona este locul 3 mondial si cap de.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros. Posibila semifinala cu Sharapova

Jucatoarea Simona Halep a aflat, vineri, cu cine va juca in primul tur la Roland Garros si pe cine ar putea intalni intr-un posibil sfert de finala.

Simona Halep, comparata cu o bomba sexy din tenisul mondial: E o adevarata incantare pentru cei care o privesc

Simona Halep este favorita numarul 3 la Roland Garros, turneu care se va desfasura la Paris intre 24 mai si 7 iunie.

Roland Garros: Cu cine se va confrunta Halep in primul tur al celui de-al doilea Gand Slam al anului

Simona Halep se va confrunta cu rusoaica Evghenia Rodina, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului relateaza Mediafax.

Simona Halep la Roland Garros: Ma simt pregatita si sunt increzatoare

Halep spune ca e pregatita sa joace si meciuri lungi, de trei seturi: acum stiu ce am de facut. Simona va juca in primul tur cu rusoaica Rodina.

Chris Evert, despre editia din acest an de la Roland Garros: Simona Halep ii va strica show-ul Serenei Williams

A castigat de sapte ori trofeul de la Roland Garros, performanta cu care se afla pe primul loc in lume. Chris Evert a vorbit, la Eurosport, despre editia din 2015 a Roland Garros-ului. Fosta jucatoarea din SUA crede ca Simona Halep are o sansa importanta sa se impuna la Paris: Ii va strica show-ul Serenei Williams, a precizat Evert.

PREZENTARE Roland Garros 2015 - Tot ce trebuie sa stii despre Openul de la Paris: Va reusi Simona Halep sa triumfe pe Philippe Chatrier?

Pe 24 mai va debuta editia din 2015 a turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Sperantele noastre se indreapta catre Simona Halep locul trei mondial), dar si spre Irina-Camelia Begu, Alexandra Dulgheru si Monica Niculescu, jucatoare care ar putea avea un parcurs frumos pe zgura pariziana. In competitia masculina totul s-ar putea sintetiza astfel: va reusi Rafa Nadal al zecelea titlu sau Novak Djokovic isi va trece in palmares primul Roland Garros din cariera?.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2479 seconds )