Libnet.ro
UNICEF

16:30

Roland Garros: Cu cine se va confrunta Halep in primul tur al celui de-al doilea Gand Slam al anului

România Liberă România Liberă,
Roland Garros: Cu cine se va confrunta Halep in primul tur al celui de-al doilea Gand Slam al anului

Simona Halep se va confrunta cu rusoaica Evghenia Rodina, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Roland Garros: Adrian Ungur, eliminat in primul tur al calificarilor

Adrian Ungur, locul 189 in ierarhia ATP, a fost eliminat, marti, in primul tur al calificarilor la Roland Garrros, al doilea turneu de Grand Slam din acest an. Ungur a fost invins de Luca Vanni Italia), in decisiv scorul a fost 16-14.

Roland Garros: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor

Tenismenul Marius Copil locul 207 ATP) se afla in ultimul tur al calificarilor la Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului. Copil l-a invins pe australianul John-Patrick Smith locul 162 ATP) in.

Marius Copil in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros

Jucatorul Marius Copil s-a calificat, joi, in ultimul tur al calificarilor de la Roland Garros, al doilea turneu de Mare Slem al anului.

Roland Garros 2015: Marius Copil, in ultimul tur al calificarilor

Tenismanul Marius Copil, locul 207 ATP, s-a calificat pentru Roland Garros, al doilea turneu de Grand Slam al anului, relateaza Mediafax.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Roland Garros. Posibila semifinala cu Sharapova

Jucatoarea Simona Halep a aflat, vineri, cu cine va juca in primul tur la Roland Garros si pe cine ar putea intalni intr-un posibil sfert de finala.

Roland Garros, primul tur: Simona Halep vs. Evghenia Rodina/ Irina Begu vs. Bethanie Mattek Sands

Simona Halep, locul 3 mondial si cap de serie numarul 3, o va intalni pe sportiva rusa Evghenia Rodina, locul 91 WTA, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, conform tragerii la sorti de vineri.

Simona Halep joaca cu Evghenia Rodina, in primul tur la Roland Garros

Simona Halep va juca in runda inaugurala a turneului de la Roland Garros impotriva rusoaicei Evghenia Rodina, scrie Agerpres. Astfel, potrivit tragerii la sorti efectuata vineri la Paris, jucatoarea romana de.

Adversarele jucatoarelor din Romania in primul tur la Roland Garros

Vedeti pe cine vor intalni cele cinci jucatoare din Romania calificate direct pe tabloul principal de la Roland Garros. Acestora li s-ar putea adauga si Sorana Cirstea, jucatoare care evolueaza vineri in ultimul tur al calificarilor.

Simona Halep la Roland Garros: Ma simt pregatita si sunt increzatoare

Halep spune ca e pregatita sa joace si meciuri lungi, de trei seturi: acum stiu ce am de facut. Simona va juca in primul tur cu rusoaica Rodina.

Sorana Cirstea si Marius Copil lupta pentru calificarea pe tabloul principal la Roland Garros

Vineri, in ultima zi a calificarilor de la Roland Garros, avem emotii pentru doi jucatori din tara noastra angrenati in lupta pentru un loc in primul tur al tabloului principal.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )