Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep joaca, marti, in optimi de finala la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep joaca, marti, in optimi de finala la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, marti, incepand cu ora 13. 30, in optimile de finala la turneul de Grand Slam de la Wimbledon, cu Zarina Dias Kazahstan), pozitia 72 in ierarhia. continuă pe Antena3

Simona Halep joaca in optimi cu Zarina Diyas din Kazahstan

Simona Halep o intalneste pentru un loc in sferturile de finala la Wimbledon pe Zarina Diyas din Kazahstan, jucatoare care a eliminat-o in turul 3 pe rusoaica Vera Zvonareva, finalista la Wimbledon in 2010.

Simona Halep joaca marti in optimile Wimbledon cu Zarina Diyas

Simona Halep va juca marti in optimile turneului de la Wimbledon, unde o va intalni pe Zarina Diyas. Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic, scor 6-4, 6-1.

LIVETEXT Simona Halep - Zarina Diyas, in optimile de finala de la Wimbledon! Romanca a castigat primul set cu 6-3

In optimile de finala ale Grand Slamului de la Londra, Simona Halep joaca acum impotriva Zarinei Diyas, din Kazahstan.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon si scapa de Serena

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit. Jucatoarea din Romania are o sansa mare, dupa ce tot sambata a fost eliminata Serena Williams.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit.

LIVETEXT Simona Halep - Zarina Diyas, in optimile de finala de la Wimbledon! Meciul e programat de la ora 13.30

Daca ploaia nu va mai incurca programul Grand Slamului de la Londra, Simona Halep o va intalni pe Zarina Diyas, din Kazahstan, de la ora 13.

Simona Halep joaca, sambata, in turul 3 la Wimbledon impotriva sportivei elvetiene Belinda Bencic, locul 71 mondial,

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, sambata, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, impotriva sportivei elvetiene Belinda Bencic, locul 71 mondial, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Premiera pentru Simona Halep: a ajuns in optimile Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 6-1, pe elvetianca Belinda Becici si a acces pentru prima data in cariera in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon.

Simona Halep, in optimile de la Wimbledon, dupa 6-4, 6-1 cu Belinda Bencic

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala de la Wimbledon si reuseste cea mai buna performanta a carierei la turneul londonez. Halep a invins-o, in doua seturi, 6-4, 6-1, pe Belinda Bencic, din Elvetia.

Live Text: Simona Halep-Belinda Bencic, in turul trei la Wimbledon, dupa ora 19

Simona Halep joaca, azi, pentru un loc in optimile turneului de la Wimbledon, al treilea Mare Slem al anului. Adversara Simonei Halep este sportiva Belinda Bencic, din Elvetia, locul 71 mondial. Programul este intarziat din cauza ploii.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )