Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep joaca, sambata, in turul 3 la Wimbledon impotriva sportivei elvetiene Belinda Bencic, locul 71 mondial,

România Liberă România Liberă,
Simona Halep joaca, sambata, in turul 3 la Wimbledon impotriva sportivei elvetiene Belinda Bencic, locul 71 mondial,

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, sambata, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, impotriva sportivei elvetiene Belinda Bencic, locul 71 mondial, informeaza site-ul oficial al competitiei. continuă pe România Liberă

Halep joaca sambata in turul 3 la Wimbledon

Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, va juca, sambata, in turul trei al turneului de Grand Slam de la Wimbledon, impotriva sportivei elvetiene Belinda Bencic, locul 71 mondial, informeaza site-ul oficial al competitiei.

Simona Halep joaca in optimi cu Zarina Diyas din Kazahstan

Simona Halep o intalneste pentru un loc in sferturile de finala la Wimbledon pe Zarina Diyas din Kazahstan, jucatoare care a eliminat-o in turul 3 pe rusoaica Vera Zvonareva, finalista la Wimbledon in 2010.

Wimbledon: Simona Halep joaca meciul cu Lesia Tsurenko de la ora 13.30!

Partida dintre Simona Halep si Lesia Tsurenko, amanata din cauza ploii, este programata astazi, de la ora 13. 00, pe terenul doi.

Live Text: Simona Halep- Lesia Tsurenko, in turul doi la Wimbledon, de la 13.30

Simona Halep joaca azi, de la ora 13. 30, pentru calificarea, in premiera, in turul trei la Wimbledon. Adversara romancei este Lesia Tsurenko, o jucatoare de tenis din Ucraina, numarul 170 mondial.

Live Text: Simona Halep- Lesia Tsurenko, in turul doi la Wimbledon

Simona Halep joaca azi pentru calificarea, in premiera, in turul trei la Wimbledon. Adversara romancei este Lesia Tsurenko, o jucatoare de tenis din Ucraina, numarul 170 mondial.

Live Text: Simona Halep-Belinda Bencic, in turul trei la Wimbledon

Simona Halep joaca azi, dupa ora 15. 30 pentru un loc in optimile turneului de la Wimbledon, al treilea Mare Slem al anului.

Live Text: Simona Halep-Belinda Bencic, in turul trei la Wimbledon, dupa ora 19

Simona Halep joaca, azi, pentru un loc in optimile turneului de la Wimbledon, al treilea Mare Slem al anului. Adversara Simonei Halep este sportiva Belinda Bencic, din Elvetia, locul 71 mondial. Programul este intarziat din cauza ploii.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon si scapa de Serena

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit. Jucatoarea din Romania are o sansa mare, dupa ce tot sambata a fost eliminata Serena Williams.

Simona Halep, calificata in turul doi la Wimbledon

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 3 WTA, s-a calificat, marti, in turul doi la Wimbledon, al treilea turneu de Grand Slam al anului, dupa ce a trecut, cu scorul de 6-2, 6-2, de brazilianca Teliana Pereira locul 91 WTA).

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon

Chiar daca a avut din nou de asteptat din cauza ploii sacaitoare de la Londra, Simona Halep nu a avut nicio problema in a trece de Belinda Bencic 17 ani), cu 6-4, 6-1. Halep joaca pentru prima data in cariera in optimile de finala la Wimbledon si prinde asadar a doua saptamana de competitie in capitala Regatului Unit.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )