Libnet.ro
UNICEF

12:00

Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA

Antena3 Antena3,
Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul trei, cu 5. 151 puncte, in clasamentul WTA, conform ierarhiei ce a fost anuntata luni, pe site-ul wtatennis. com. Irina-Camelia Begu isi mentine, de. continuă pe Antena3

Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul trei, cu 5. 151 puncte, in clasamentul WTA, conform ierarhiei ce a fost anuntata luni, pe site-ul wtatennis. com. Pe primul loc in clasamentul WTA se gaseste Serena Williams, cu.

Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe 3; Monica Niculescu a urcat pe 38 - Schmiedlova, salt de 16 locuri dupa castigarea BRD Bucharest Open

Simona Halep se mentine pe locul 3 in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii luni. Semifinalista la Bucuresti, Monica Niculescu a urcat pe 38, in timp ce Anna Karolina Schmiedlova, castigatoarea de la BRD Bucharest Open, a facut un salt semnificativ, de pe 60 pana pe 44.

Serena Williams, a 250-a saptamana pe primul loc in clasamentul WTA

Jucatoarea americana Serena Williams petrece a 250-a saptamana din cariera in fruntea ierarhiei mondiale si devine doar a patra sportiva din istoria sportului candva) alb care atinge acest etalon.

Sorana Cirstea a urcat 16 pozitii in clasamentul WTA

Sorana Cirstea a inregistrat un salt impresionant in clasamentul WTA, sportiva urcand 16 pozitii in ierarhia mondiala, dupa parcursul din ultimele zile, scrie ziare. comAstfel, Sorana Cirstea se va afla,.

Clasament WTA: Pozitiile sportivelor din Romania

WTA a publicat luni clasamentul actualizat. Simona Halep se mentine pe locul 3 fiind in continuare cea mai bine clasata jucatoare de tenis din Romania.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )