Libnet.ro
UNICEF

12:00

Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe 3; Monica Niculescu a urcat pe 38 - Schmiedlova, salt de 16 locuri dupa castigarea BRD Bucharest Open

Hotnews Hotnews,
 Clasamentul WTA: Simona Halep ramane pe 3; Monica Niculescu a urcat pe 38 - Schmiedlova, salt de 16 locuri dupa castigarea BRD Bucharest Open

Simona Halep se mentine pe locul 3 in ierarhia WTA, conform clasamentului dat publicitatii luni. Semifinalista la Bucuresti, Monica Niculescu a urcat pe 38, in timp ce Anna Karolina Schmiedlova, castigatoarea de la BRD Bucharest Open, a facut un salt semnificativ, de pe 60 pana pe 44. continuă pe Hotnews

Monica Niculescu a discutat in cadrul emisiunii BRD Tennis Insider

Monica Niculescu, cea care si-a asigurat locul 38 in clasamentul WTA dupa ce s-a calificat astazi in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, a discutat in cadrul unei emisiuni de pe Treizecizero. ro. Intra in articol pentru a vedea declaratiile tenismenei.

Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep se mentine pe locul trei, cu 5. 151 puncte, in clasamentul WTA, conform ierarhiei ce a fost anuntata luni, pe site-ul wtatennis. com. Pe primul loc in clasamentul WTA se gaseste Serena Williams, cu.

Simona Halep se mentine pe locul trei in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul trei, cu 5. 151 puncte, in clasamentul WTA, conform ierarhiei ce a fost anuntata luni, pe site-ul wtatennis. com. Irina-Camelia Begu isi mentine, de.

Clasament WTA: Monica Niculescu a revenit in TOP 40. Ce loc va ocupa daca va cuceri Bucharest Open

Monica Niculescu, a treia favorita la BRD Bucharest Open, a revenit in top 40 mondial, dupa ce a eliminat-o pe Andreea Mitu si s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti.

Monica Niculescu, eliminata in semifinalele turneului de la BRD Bucharest Open. Finala se va disputa intre Sara Eranni si Anna Schmiedlova

Monica Niculescu, cap de serie numarul 3 si locul 14 WTA, a fost eliminata din semifinalele turneului BRD Bucharest Open de italianca Sara Eranni, locul 20 WTA, infirmeaza gsp. ro Romanca a fost invinsa cu scorul.

Monica Niculescu, eliminata din BRD Bucharest Open

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a fost invinsa, sambata, cu scorul de 5-7, 6-1, 6-2, de principala favorita, italianca Sara Errani, locul 20 WTA, in semifinalele turneului.

BRD Bucharest Open: Sara Errani vs Monica Niculescu (de la ora 15:00) - Programul zilei

Monica Niculescu locul 41 WTA si cap de serie numarul 3) o va intalni in semifinalele de la BRD Bucharest Open pe Sara Errani locul 20 WTA si cap de serie numarul unu) pe Arena Centrala, de la ora 15:00. Intra in material pentru a vedea programul complet al zilei.

Monica Niculescu o invinge pe Andreea Mitu si se califica in semifinalele BRD Bucharest Open

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-2, pe Andreea Mitu, 78 WTA, si s-a calificat pentru a doua oara in semifinalele turneului BRD.

Bucharest Open: Monica Niculescu, prima semifinalista, dupa ce a trecut de Andreea Mitu

Monica Niculescu, a treia favorita, este prima semifinalista a turneului de categorie WTA International de la Bucuresti, dupa ce a trecut de Andreea Mitu, 78 WTA, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-2.

Monica Niculescu si Andreea Mitu joaca vineri in sferturi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, si Andreea Mitu, locul 78 WTA, se vor intalni, vineri, de la ora 15. 00, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, scrie.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )