Libnet.ro
UNICEF

14:30

Monica Niculescu o invinge pe Andreea Mitu si se califica in semifinalele BRD Bucharest Open

Antena3 Antena3,
Monica Niculescu o invinge pe Andreea Mitu si se califica in semifinalele BRD Bucharest Open

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-2, pe Andreea Mitu, 78 WTA, si s-a calificat pentru a doua oara in semifinalele turneului BRD. continuă pe Antena3

Monica Niculescu si Andreea Mitu joaca vineri in sferturi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, si Andreea Mitu, locul 78 WTA, se vor intalni, vineri, de la ora 15. 00, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, scrie.

Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Monica Niculescu, a treia favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, scrie Agerpres. Niculescu a invins-o vineri pe Andreea Mitu, in sferturi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-2. Turneul BRD.

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, joi searaa, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 de dolari, dupa ce a invins-o pe Teliana Pereira Brazilia), cu 6-2, 6-3.

Monica Niculescu evita supriza. Andreea Mitu avanseaza si ea in optimi

Jucatoarele Monica Niculescu si Andreea Mitu au obtinut, marti, calificarea in optimile de finala la BRD Bucharest Open, turneul WTA care se disputa in aceasta saptamana in Parcul cu Platani.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, in semifinale - A invins-o pe Andreea Mitu

Monica Niculescu este prima semifinalista de la BRD Bucharest Open, favorita numarul trei a competitiei invingand-o, vineri, pe Andreea Mitu. Meciul, desfasurat pe o caldura insuportabila, a durat doua ore si patru minute, Monica impunandu-se in trei seturi, scor 4-6, 6-0, 6-2. In urmatoarea disputa, Niculescu o va intalni pe Sara Errani favorita 1) - va fi pentru al doilea an consecutiv cand Monica se va duela in semifinalele de la Bucuresti cu principala favorita a intrecerii.

Andreea Mitu o invinge pe Sorana Cirstea si se califica in sferturile de la BRD Bucharest Open

Jucatoarea Andreea Mitu, locul 78 WTA, a invins-o, joi, pe Sorana Cirstea, 165 WTA si beneficiara unui wild card, scor 5-7, 6-2, 6-4, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, conf.

Monica Niculescu: Ma asteptam sa fie un meci greu cu Andreea Mitu. Am castigat pentru ca am luat momentele importante ale confruntarii

Monica Niculescu, a treia favorita a turneului BRD Bucharest Open, a declarat, vineri, ca se astepta sa aiba un meci greu cu Andreea Mitu. Ea a mai precizat ca s-a simtit obosita, dar si-a revenit spre.

Monica Niculescu a discutat in cadrul emisiunii BRD Tennis Insider

Monica Niculescu, cea care si-a asigurat locul 38 in clasamentul WTA dupa ce s-a calificat astazi in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, a discutat in cadrul unei emisiuni de pe Treizecizero. ro. Intra in articol pentru a vedea declaratiile tenismenei.

Monica Niculescu in semifinale la Bucuresti

Pentru al doilea an consecutiv Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti.

BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si Monica Niculescu se lupta pentru un loc in semifinale (de la ora 15:00)

Monica Niculescu cap de serie numarul trei) si Andreea Mitu se vor lupta, vineri, pentru un loc in semifinalele BRD Bucharest Open. Partida dintre cele doua sportive din Romania va fi prima pe Arena Centrala, de la ora 15:00. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )