Libnet.ro
UNICEF

01:06

Monica Niculescu a discutat in cadrul emisiunii BRD Tennis Insider

Hotnews Hotnews,
 Monica Niculescu a discutat in cadrul emisiunii BRD Tennis Insider

Monica Niculescu, cea care si-a asigurat locul 38 in clasamentul WTA dupa ce s-a calificat astazi in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, a discutat in cadrul unei emisiuni de pe Treizecizero. ro. Intra in articol pentru a vedea declaratiile tenismenei. continuă pe Hotnews

George Cosac si Monica Niculescu au fost invitati la BRD Tennis Insider

BRD si Treizecizero au lansat o noua emisiune, transmisa in direct de la turneul feminin pe care Bucurestiul il gazduieste saptamana aceasta: BRD Tennis Insider. Azi, emisiunea ii are ca invitati pe Monica Niculescu, a treia jucatoare a Romaniei in clasamentul WTA si George Cosac, presedintele Federatiei Romane de Tenis.

Andreea Mitu si Alina Tecsor-Cercel au fost invitate la BRD Tennis Insider. Plus: concurs ad-hoc

Invitatele zilei a treia la BRD Tennis Insider, studioul TV pe care Treizecizero il transmite in direct zilnic pe toata durata BRD Bucharest Open, au fost Andreea Mitu si Alina Tecsor-Cercel. Andreea traverseaza sezonul carierei, cu o serie de rezultate excelente:optimi de finalala Roland Garros, turul al treilea la Charleston sau victoria din Fed Cup cu Genie Bouchard, care a cantarit greu in calificarea reusita de echipa Romaniei in Grupa Mondiala a Fed Cup.

Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open

Monica Niculescu, a treia favorita, s-a calificat in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, scrie Agerpres. Niculescu a invins-o vineri pe Andreea Mitu, in sferturi, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-2. Turneul BRD.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu a castigat meciul cu Andreea Mitu! Monica e in semifinale, o asteapta pe Sara Errani

Monica Niculescu a castigat jocul cu Andreea Mitu din sferturile de finala ale BRD Bucharest Open, scor 4-6, 6-0, 6-2.

FOTOGALERIE BRD Bucharest Open: Monica Niculescu, in semifinale - A invins-o pe Andreea Mitu

Monica Niculescu este prima semifinalista de la BRD Bucharest Open, favorita numarul trei a competitiei invingand-o, vineri, pe Andreea Mitu. Meciul, desfasurat pe o caldura insuportabila, a durat doua ore si patru minute, Monica impunandu-se in trei seturi, scor 4-6, 6-0, 6-2. In urmatoarea disputa, Niculescu o va intalni pe Sara Errani favorita 1) - va fi pentru al doilea an consecutiv cand Monica se va duela in semifinalele de la Bucuresti cu principala favorita a intrecerii.

Monica Niculescu s-a calificat in optimi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu s-a calificat, marti, in optimile turneului de tenis BRD Bucharest Open, scrie Agerpres. Niculescu a castigat marti, in runda inaugurala, meciul maraton impotriva Anei Bogdan, cu 6-2, 5-7, 6-2.

Monica Niculescu o invinge pe Andreea Mitu si se califica in semifinalele BRD Bucharest Open

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-2, pe Andreea Mitu, 78 WTA, si s-a calificat pentru a doua oara in semifinalele turneului BRD.

BRD Bucharest Open: Andreea Mitu si Monica Niculescu se lupta pentru un loc in semifinale (de la ora 15:00)

Monica Niculescu cap de serie numarul trei) si Andreea Mitu se vor lupta, vineri, pentru un loc in semifinalele BRD Bucharest Open. Partida dintre cele doua sportive din Romania va fi prima pe Arena Centrala, de la ora 15:00. Intra in material pentru a vedea programul zilei.

Monica Niculescu si Andreea Mitu joaca vineri in sferturi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, si Andreea Mitu, locul 78 WTA, se vor intalni, vineri, de la ora 15. 00, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, scrie.

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, joi searaa, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 de dolari, dupa ce a invins-o pe Teliana Pereira Brazilia), cu 6-2, 6-3.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )