Libnet.ro
UNICEF

14:00

Clasament WTA: Monica Niculescu a revenit in TOP 40. Ce loc va ocupa daca va cuceri Bucharest Open

România Liberă România Liberă,
Clasament WTA: Monica Niculescu a revenit in TOP 40. Ce loc va ocupa daca va cuceri Bucharest Open

Monica Niculescu, a treia favorita la BRD Bucharest Open, a revenit in top 40 mondial, dupa ce a eliminat-o pe Andreea Mitu si s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti. continuă pe România Liberă

Monica Niculescu a invins-o pe Ana Bogdan la turneul WTA de la Bucuresti

Monica Niculescu a castigat duelul romancelor din primul tur al turneului WTA de la Bucuresti. Niculescu, cap de serie numarul 3, s-a impus in fata Anei Bogdan dupa 3 seturi, scor 6-2, 5-7, 6-2. Mai departe,.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu si-a aflat adversara din optimi. Primul duel din cariera

Monica Niculescu, 41 WTA si a treia favorita, o va intalni, in optimile turneului BRD Bucharest Open, pe brazilianca Teliana Pereira, 83 WTA. Cele doua se vor duela pentru prima data in cariera lor.

Monica Niculescu: Ma asteptam sa fie un meci greu cu Andreea Mitu. Am castigat pentru ca am luat momentele importante ale confruntarii

Monica Niculescu, a treia favorita a turneului BRD Bucharest Open, a declarat, vineri, ca se astepta sa aiba un meci greu cu Andreea Mitu. Ea a mai precizat ca s-a simtit obosita, dar si-a revenit spre.

Monica Niculescu o invinge pe Andreea Mitu si se califica in semifinalele BRD Bucharest Open

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, vineri, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-2, pe Andreea Mitu, 78 WTA, si s-a calificat pentru a doua oara in semifinalele turneului BRD.

Bucharest Open: Monica Niculescu, prima semifinalista, dupa ce a trecut de Andreea Mitu

Monica Niculescu, a treia favorita, este prima semifinalista a turneului de categorie WTA International de la Bucuresti, dupa ce a trecut de Andreea Mitu, 78 WTA, cu scorul de 4-6, 6-0, 6-2.

Monica Niculescu si Andreea Mitu joaca vineri in sferturi la BRD Bucharest Open

Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, si Andreea Mitu, locul 78 WTA, se vor intalni, vineri, de la ora 15. 00, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, scrie.

Monica Niculescu a discutat in cadrul emisiunii BRD Tennis Insider

Monica Niculescu, cea care si-a asigurat locul 38 in clasamentul WTA dupa ce s-a calificat astazi in semifinalele turneului BRD Bucharest Open, a discutat in cadrul unei emisiuni de pe Treizecizero. ro. Intra in articol pentru a vedea declaratiile tenismenei.

Monica Niculescu in semifinale la Bucuresti

Pentru al doilea an consecutiv Monica Niculescu s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Bucuresti.

Monica Niculescu s-a calificat in sferturile turneului BRD Bucharest Open

Jucatoarea romana de tenis Monica Niculescu s-a calificat, joi searaa, in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open WTA), dotat cu premii totale de 226. 750 de dolari, dupa ce a invins-o pe Teliana Pereira Brazilia), cu 6-2, 6-3.

BRD Bucharest Open: Monica Niculescu s-a calificat in sferturile de finala unde o va intalni pe Andreea Mitu

Jucatoarea Monica Niculescu, locul 41 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, joi seara, cu scorul de 6-2, 6-3, pe sportiva braziliana Teliana Pereira, numarul 83 mondial, si s-a calificat in sferturile de finala ale turneului BRD Bucharest Open, faza in care o va intalni pe Andreea Mitu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2393 seconds )