Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu au fost eliminate in turul I al probei de dublu de la Australian Open

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si Mihaela Buzarnescu au fost eliminate in turul I al probei de dublu de la Australian Open

Perechea Simona Halep Charlotte Kempenaers - Pocz RomaniaAustralia) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Australian Open. continuă pe Adevărul

Simona Halep, Mihaela Buzarnescu si Irina Begu eliminate la dublu

Reprezentantele Romaniei au parasit competitia de dublu, joi, in faza primului tur.

Simona Halep, calificare en-fafare in turul II de la Australian Open. Romanca a cedat doar trei ghemuri in partida cu australianca Lizette Cabrera

Simona Halep, locul 2 mondial in tenisul feminin, s-a calificat la pas in turul al II-lea de la Australian Open 2021, dupa o victorie facila cu australianca Lizette Cabrera 140 WTA), scor 6-2 6-1 dupa o ora de.

Simona Halep se califica in turul 3 cu revenire de la 2-5 in decisiv

Meci de mare lupta pentru Simona Halep cu Ajla Tomljanovic in turul 2 la Australian Open. O partida de peste doua ore si jumatate castigata de Halep, cu 4-6, 6-4, 7-5, dupa ce a revenit de la 2-5 in setul decisiv.

Simona Halep, prima reactie dupa calificarea in turul doi - Ce spune despre viitoarea adversara

Simona Halep si-a facut usor meciul cu Lizette Cabrera, calificarea in turul doi de la Australian Open venind in doar 59 de minute 6-2, 6-1). Simona a vorbit despre debutul de la Melbourne, dar si despre viitoarea adversara, Ajla Tomljanovic.

Programul zilei de miercuri - Cand va juca Simona Halep cu Ajla Tomljanovic

A fost anuntat programul zilei de miercuri 10 februarie 2021) de la Australian Open. in turul doi al competitiei, Simona Halep si Sorana Cirstea vor incerca sa mearga mai departe la primul Grand Slam al anului.

Cand joaca Simona Halep si Sorana Cirstea in turul 3

Organizatorii Australian Open au dat publicitatii programul zilei de vineri, cand pe teren vor intra si ultimele reprezentante ale Romaniei ramase in competitia de simplu.

Cristian Tudor Popescu a tras un semnal de alarma cu privire la Simona Halep si a ridicat-o in slavi pe Sorana Cirstea

Simona Halep s-a calificat in turul 3 la Australian Open, dupa ce a invins-o, in trei seturi, pe Ajla Tomljanovic, 4-6, 6-4, 7-5. Jucatoarea noastra, a doua favorita a turneului, a avut o revenire formidabila.

Asa am trait Simona Halep - Ajla Tomljanovic

Miercuri, dupa ora 10:00, am transmis live text in aceasta pagina meciul Simona Halep - Ajla Tomljanovic, partida din turul secund la Australian Open.

VIDEO Australian Open: Simona Halep, calificare la pas in turul doi: Si-a facut incalzirea cu Lizette Cabrera

Simona Halep a avut parte de un debut solid de Australian Open, numarul doi WTA avand nevoie de doar 59 de minute pentru a trece de Lizette Cabrera 140 WTA). Semifinalista la editia trecuta, Simona a cedat doar trei game-uri 6-2, 6-1), iar acum priveste cu incredere spre urmatoarea adversara: Ajla Tomljanovic 72 WTA).

Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu de la Australian Open

Perechea Simona Halep Charlotte Kempenaers-Pocz Romania Australia) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Australian Open, primul Grand Slam al anului din tenisul mondial.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2131 seconds )