Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu de la Australian Open

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep, eliminata in turul intai al probei de dublu de la Australian Open

Perechea Simona Halep Charlotte Kempenaers-Pocz Romania Australia) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Australian Open, primul Grand Slam al anului din tenisul mondial. continuă pe Hotnews

Cu cine va juca Simona Halep in turul III de la Australian Open. Adversara sa a bifat deja o finala de turneu WTA in 2021 (VIDEO)

Simona Halep, a doua tenismena a lumii, a fost protagonista unei reveniri de senzatie in partida din turul II de la Australian Open, unde a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic 72 WTA). Condusa cu 5-2 in decisiv, a.

Simona Halep si Mihaela Buzarnescu au fost eliminate in turul I al probei de dublu de la Australian Open

Perechea Simona Halep Charlotte Kempenaers - Pocz RomaniaAustralia) a fost eliminata in primul tur al probei de dublu de la Australian Open.

Victorie intr-o ora pentru Simona Halep. Start lansat pentru titlu la Australian Open

Debut in forta pentru Simona Halep la Australian Open.

Simona Halep, calificare dramatica in turul trei: A fost condusa cu 5-2 in setul decisiv de Ajla Tomljanovic

Ajla Tomljanovic a ajutat-o pe Simona sa intre cu adevarat in turneu, sportiva care reprezinta Australia oferind o replica excelenta. Ajla a fost aproape de a produce marea surpriza: a condus cu 5-2 in decisiv. A fost insa momentul care a trezit focul: Halep nu a mai cedat vreun game si a triumfat dupa un adevarat roller-coaster de doua ore si 34 de minute 4-6, 6-4, 7-5). Simona este in turul trei la Australian Open, acolo unde va da peste Veronika Kudermetova.

Adversara Simonei Halep in turul II de la Australian Open are amintiri neplacute din duelurile directe. Romanca s-a impus in toate cele 3 meciuri pe care le-au jucat pana acum

Simona Halep, a doua tenismena a lumii,s-a calificat luni in turul al II-lea de la Australian Open 2021, unde o va intalni pe australianca Ajla Tomljanovic, locul 69 mondial in tenisul feminin. Meciul va avea.

Ce l-a deranjat pe Darren Cahill la eleva sa - Simona Halep a vorbit despre acest aspect la conferinta de presa

Simona Halep a vorbit la conferinta de presa de dupa meciul cu Ajla Tomljanovic Australian Open, turul doi) si despre aspectele mai putin placute ale meciului istovitor castigat miercuri. Locul 2 WTA, Halep le-a spus jurnalistilor ca l-a deranjat pe Darren Cahill.

Simona Halep se califica in turul 3 cu revenire de la 2-5 in decisiv

Meci de mare lupta pentru Simona Halep cu Ajla Tomljanovic in turul 2 la Australian Open. O partida de peste doua ore si jumatate castigata de Halep, cu 4-6, 6-4, 7-5, dupa ce a revenit de la 2-5 in setul decisiv.

Simona Halep, invinsa din primul tur la Australian Open

Simona Halep a pierdut, joi dimineata, in primul tur la Australian Open, in proba de dublu, unde a facut pereche cu tanara australianca de 16 ani Charlotte Kempenaers-Pocz.

Ce a spus Ajla Tomljanovic dupa infrangerea dureroasa cu Simona Halep

Ajla Tomljanovic a declarat, miercuri, in conferinta de presa de dupa meciul de la Australian Open cu Simona Halep, ca romanca nu este degeaba numarul 2 mondial, ceea ce a aratat in setul decisiv, si ca va dura cateva zile pana cand va reusi sa treaca peste aceasta infrangere.

Simona Halep, victorie senzationala la Australian Open. Revenire incredibila, cand totul parea pierdut

Astazi, in turul doi la Australian Open 2021, Simona Halep a intalnit-o pe Ajla Tomljanovic. Duelul s-a disputat pentru un loc in turul urmator. Dupa doua ore si jumatate de joc, victoria a revenit celei mai bune jucatoare. Simona Halep a revenit in cele doua ore de joc, castigand in setul decisiv cu trei mingii .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )