Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep vs Naomi Broady (Dupa ora 16:00)/ Halep: Simt ca sunt pregatita sa joc tenis de calitate pe iarba

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep vs Naomi Broady (Dupa ora 16:00)/ Halep: Simt ca sunt pregatita sa joc tenis de calitate pe iarba

Simona Halep va debuta astazi la turneul WTA de la Birmingham turul II) impotriva jucatoarei Naomi Broady Marea Britanie - locul 208 WTA). Simt ca sunt pregatita sa joc tenis de calitate pe iarba, a precizat numarul trei mondial. Partida va incepe dupa ora 16:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport 2. continuă pe Hotnews

Live Text Birmingham. Simona Halep - Naomi Broady, de la ora 16.30

Simona Halep, cap de serie numarul 1, debuteaza, marti, in turneul Premier de la Birmingham, acolo unde va juca in turul al doilea cu britanica Naomi Broady, 208 WTA.

WTA Birmingham: Simona Halep vs Naomi Broady 6-4, 6-2/ Debut solid pe iarba

Simona Halep a prestat un joc solid in prima partida disputata pe iarba in acest an, numarul trei mondial calificandu-se in turul trei al turneului WTA de la Birmingham. Simona a invins-o in doua seturi, scor 6-4, 6-2, pe Naomi Broady Marea Britanie - locul 208 WTA).

Live Text Birmingham. Simona Halep - Naomi Broady: 3-4. Romanca incepe cu stangul

Simona Halep, cap de serie numarul 1, debuteaza, marti, in turneul Premier de la Birmingham, acolo unde va juca in turul al doilea cu britanica Naomi Broady, 208 WTA.

LIVE Simona Halep in turul 2 la Birmingham (dupa ora 16:00)

Simona Halep revine, marti, pe terenul de tenis pentru prima data dupa eliminarea suferita in turul secund la Roland Garros. Jucatoarea noastra isi face incalzirea pentru Wimbledon la turneul de la Birmingham, unde este cap de serie numarul unu.

Simona Halep, prima reactie dupa debutul la Birmingham

Victorioasa in primul meci pe iarba al sezonului, Simona Halep spune ca are incredere in fortele sale in vederea participarii la Wimbledon.

Cod galben de inundatii pe rauri din 7 judete din nord-vestul tarii, pana marti la ora 16,00

Hidrologii au emis, luni seara, o atentionare Cod galben de inundatii pe rauri din judetele Maramures, Satu Mare, Salaj, Bistrita Nasaud, Bihor, Alba si Cluj, valabila pana marti la ora 16,00, transmite.

Turneul de la Birmingham: Simona Halep s-a impus in fata britanicei Naomi Broady, in turul doi

Simona Halep s-a impus in turul doi al turneului de la Birmingham in fata britanicei Naomi Broady, locul 224 WTA, si s-a calificat in optimile de finala. Romanca a castigat meciul de o ora si zece minute,in.

Naomi Broady, despre meciul cu Simona Halep: Nu am nicio presiune. Daca voi servi bine, cine stie ce se va intampla

Jucatoarea Naomi Broady, locul 208 WTA, s-a declarat incantata de faptul ca o va intalni pe Simona Halep, locul 3 WTA, in turul al doilea al turneului de la Birmingham, spunand daca va avea o serva buna, nu.

Halep la Birmingham: Simona a invins-o pe englezoaica Naomi Broady si s-a calificat fara emotii in turul al III-lea

Romanca Simona Halep, numarul 3 mondial, a debutat cu dreptul in turneul de la Birmingham, dotat cu premii in valoare de 600. 000 de dolari. Ea a invins-o in doua seturi, 6-4, 6-2, peenglezoaica Naomi Broady, locul 208 WTA, in turul secund al competitiei.

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Birmingham

Simona Halep, cap de serie numarul 1, va juca in primul tur al turneului Premier de la Birmingham, Marea Britanie, impotriva britanicei Naomi Broady, locul 224 WTA, beneficiara a unui wild card.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )