Libnet.ro
UNICEF

06:45

Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii mai. Unde puteti vota

Antena3 Antena3,
Simona Halep, nominalizata la titlul de jucatoarea lunii mai. Unde puteti vota

Simona Halep a fost nominalizata de WTA la titlul de jucatoarea lunii mai, alaturi de urcaineanca Elina Svitolina si de letona Jelena Ostapenko, anunta news. ro. in mai, Halep a castigat turneul de. continuă pe Antena3

Se pregateste de nunta? Simona Halep a spus cati copii vrea sa aiba si unde se va stabili dupa ce-si incheie cariera

Aflata la apogeul carierei, in conditiile in care poate castiga astazi primul sau turneu de Grand Slam, Simona Halep 26 de ani) si-a facut insa si planuri serioase pentru viitor.

Simona Halep, marturisire emotionanta dupa ce a pierdut finala Roland Garros: Am simtit ca vine sfarsitul lumii

Jucatoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminica dupa-amiaza, la intoarcerea la Bucuresti dupa participarea la Roland Garros, ca nu a mai avut dureri la glezna, acolo unde a suferit o ruptura de.

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep adora bijuteriile din aur roz, rochiile si pantofii cu toc: Am o bratara-talisman pe care o port tot timpul

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul 2 WTA, sustine ca adora bijuteriile clasice si discrete, cat si rochiile si pantofii cu toc, desi nu apuca sa poarte tinute elegante decat cand merge la evenimente sau la petreceri.

Antrenorul Serenei Williams explica de ce a pierdut Simona Halep finala de la Roland Garros. Ce s-a intamplat cu jucatoarea noastra in finala

Patrick Mouratoglou, antrenorul Serenei Williams, a explicat de ce crede ca Simona Halep a pierdut in fata Jelenei Ostapenko, in finala turneului de la Roland Garros.

Veste buna pentru Simona Halep! Jucatoarea romanca a urcat in clasamentul WTA

Romanca Simona Halep a urcat de pe locul patru pe doi in clasamentul mondial al jucatoarelor profesioniste de tenis WTA), dat publicitatii luni, dupa ce a jucat finala turneului de la Roland.

Simona Halep: infrangerea aceasta doare mai rau decat cea din 2014

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat sambata, dupa ce a pierdut finala turneului de la Roland Garros, ca acest esec doare mai rau decat infrangerea din finala din 2014 de la Paris, informeaza Digi24.

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO. FABULOS in SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO Jucatoarea letona de tenis Jelena Ostapenko, adversara romancei Simona Halep in finala feminina de la Roland Garros, are calitatile unei campioane, a .

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO. O noua sansa pentru Halep in SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO

SIMONA HALEP-JELENA OSTAPENKO LIVE VIDEO Jucatoarea letona de tenis Jelena Ostapenko, adversara romancei Simona Halep in finala feminina de la Roland Garros, are calitatile unei campioane, a .

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul WTA, dupa turneul de la Paris

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a urcat pe locul al doilea in clasamentul WTA, dupa ce a ajuns in finala turneului de la Roland Garros.

OFICIAL: Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA

Simona Halep este, incepand de luni, noul numar doi din ierarhia WTA, jucatoarea noastra acumuland 6. 850 de puncte. Clasamentul este dominat in continuare de Angelique Kerber, in timp ce pe trei se afla Karolina Pliskova.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )