Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep e in optimi la Indian Wells. A invins-o clar pe rusoaica Ekaterina Makarova intr-o ora si cinci minute

Adevărul Adevărul,
Simona Halep e in optimi la Indian Wells. A invins-o clar pe rusoaica Ekaterina Makarova intr-o ora si cinci minute

Simona Halep, locul 5 WTA, a jucat in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, contra Ekaterinei Makarova, locul 32 WTA, din Rusia. continuă pe Adevărul

Simona Halep debuteaza la Indian Wells. La ce ora este prima sa partida

Simona Halep, locul 5 WTA, va debuta in aceasta noaptela turneul de laIndian Wells. Romanca va juca direct in turul II, contra americancei Vania King, meciul urmand a se disputa.

Simona Halep s-a calificat in optimi la Indian Wells. Cu cine va juca romanca

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului Indian Wells dupa o victorie lejera in fata rusoaicei Ecaterina Makarova, scor 6-2, 6-4, anunta Jurnalul National. Simona Halep va juca in optimi.

Prima declaratie a Simonei Halep, dupa calificarea in optimi la Indian Wells. Cui a tinut sa multumeasca romanca

Simona Halep a facut un meci consistent in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, in care a trecut de rusoaica Ekaterina Makarova.

VIDEO Rezumatul partidei Simona Halep vs Ekaterina Makarova - Cum a invins-o Simona pe rusoaica

Simona Halep 5 WTA) a facut o adevarata demonstratie de forta impotriva Ekaterinei Makarova 32 WTA), numarul cinci mondial impunandu-se dupa o ora si 5 minute. In urma acestui succes 6-2, 6-4), Halep s-a calificat in optimile de la Indian Wells. Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei cu Makarova.

Turneul Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in optimile de finala

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, luni, in optimile de finala ale turneului WTA de la Indian Wells Statele Unite), dupa ce a invins-o pe rusoaica Ekaterina Makarova in doua seturi, 6-2, 6-4.

Indian Wells: Simona Halep vs Ekaterina Makarova 6-2, 6-4/ Cealalta Simona - In optimi, dupa o evolutie solida

Jocul Simonei Halep a aratat foarte bine impotriva Ekaterinei Makarova 32 WTA), numarul cinci mondial avand nevoie de doar o ora si cinci minute pentru a se impune de-o maniera categorica si pentru a se califica in optimile de la Indian Wells turneu pe care Simona l-a castigat in 2015). Halep a fost agresiva, concentrata si a incercat pe cat posibil sa stea doar la mana loviturilor sale. A fost 6-2, 6-4, dupa un meci dominat autoritar de sportiva nascuta la Constanta. Pentru Simona urmeaza acum duelul cu Barbora Strycova, din Cehia, locul 37 WTA.

Indian Wells: Simona Halep s-a calificat in turul doi dupa o victorie lejera impotriva Vaniei King

Simona Halep, locul 5 WTA, cap de serie numarul 5 si detinatoarea trofeului, s-a calificat, sambata, in turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-1, pe americanca Vania King, locul 202 WTA, aceasta fiind prima victorie a romancei dupa doua luni.

VIDEO Indian Wells: demonstratie de forta a Simonei Halep, momentele decisive ale partidei cu Vania King

Simona Halep, locul 5 WTA s-a calificat, sambatain turul al treilea al turneului de la Indian Wells, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-1, pe americanca Vania King, locul 202 WTA.

Simona Halep trece fara probleme de Ekaterina Makarova in turul 3 la Indian Wells

Simona Halep isi mentine nivelul ridicat aratat pana acum la Indian Wells si o invinge categoric pe Ekaterina Makarova din Rusia in turul al 3-lea. O victorie in doua seturi obtinuta in putin peste o ora. A treia victorie in patru meciuri pentru Halep cu Makarova, jucatoare care in 2015 a privat-o pe Simona de o semifinala la Australian Open.

LIVE Simona Halep-Ekaterina Makarova in turul 3 la Indian Wells

Urmariti acum live text in aceasta pagina meciul pe care Simona Halep il disputa cu Ekaterina Makarova din Rusia in turul 3 la Indian Wells.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2448 seconds )