Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor, dar se califica in semifinale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep, prima infrangere la Turneul Campioanelor, dar se califica in semifinale

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA, a suferit, vineri, prima infrangere la Turneul Campioanelor, scor 6-7 7), 6-3, 3-6, in fata sportivei sarbe Ana Ivanovici, locul 7 WTA, in ultimul meci al Grupei Rosii, dar romanca se califica de pe prima pozitie. continuă pe Wall-Street Ro

Gica Hagi crede ca Simona Halep poate castiga Turneul Campioanelor

Gica Hagi merge pe mana Simonei Halep la Turneul Campioanelor. Fostul capitan al nationalei de fotbal crede ca Simona Halep poate castiga Turneul Campioanelor pentru ca a invins-o, categoric, pe Serena Williams, liderul clasamentului WTA.

Simona Halep: prima declaratie dupa victoria cu Serena Williams

Simona Halep a invins-o, miercuri, in Turneul Campioanelor de la Singapore, pe jucatoarea americana Serena Williams, cu un scor de 6-0 , 6-2 dupa doar 65 de minute.

Simona Halep, prima jucatoare din Romania care invinge numarul 1 WTA

Evolutia Simonei Halep la Singapore a transformat-o pe romanca intr-un dintre favoritele la castigarea competitiei. Victoria cu 6-0, 6-2, in fata Serenei Williams, a fost prima a unei romance impotriva unui lider .

Cel mai frumos compliment pentru Simona Halep vine chiar de la Serena Williams: Simona ma face sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc special pentru ea! Abia astept sa ne revedem

Abia astept sa ne revedem. M-a facut sa-mi doresc sa ma duc acasa si sa ma pregatesc din greu, si in mod special sa ma pregatesc pentru ea, a declarat Serena Williams, la putin timp dupa infrangerea cu Simona Halep, de la Turneul Campioanelor.

Cum o poate elimina Halep pe Serena de la Turneul Campioanelor, vineri, in urma meciului cu Ivanovici

Serena Williams s-a razbunat pe Bouchard, pentru bataia incasata de Halep, la Turneul Campioanelor, dar calificarea sa mai departe depinde de rezultatul romancei, de maine, din meciul cu Ivanovici.

Simona Halep - Serena Williams, 6-0 in primul SET. Meci extrem de important pentru Halep

UPDATE:Simona Halep a invins-o pe Serena Williams cu 6-0 in primul set la Turneul Campioanelor. -----------------------------Meci extrem de important, dar si dificil pentru Simona Halep, la Turneul Campioanelor.

Simona Halep, calificata in semifinalele Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep, 4 WTA, a obtinut, joi, calificarea in Turneul Campioanelor de la Singapore. Conditia, ca Serena Williams sa piarda cel putin un game in fata canadiencei Eugenie Bouchard, in meciul direct, a fost indeplinita.

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro.

Turneul Campioanelor: Radwanska ii da o mana de ajutor Simonei Halep

Agnieszka Radwanska a invins-o marti seara pe Petra Kvitova, in Grupa Alba de la Turneul Campioanelor. Kvitova ar putea pierde locul 3 la Singapore, daca nu ajunge in semifinale, iar Simona Halep se califica in primele patru. Va reamintim ca Halep joaca miercuri de la ora 11:00 al doilea sau meci de la Turneul Campioanelor, live aici, cu Serena Williams.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2376 seconds )