Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep, prima jucatoare din Romania care invinge numarul 1 WTA

România Liberă România Liberă,
Simona Halep, prima jucatoare din Romania care invinge numarul 1 WTA

Evolutia Simonei Halep la Singapore a transformat-o pe romanca intr-un dintre favoritele la castigarea competitiei. Victoria cu 6-0, 6-2, in fata Serenei Williams, a fost prima a unei romance impotriva unui lider . continuă pe România Liberă

Simona Halep: prima declaratie dupa victoria cu Serena Williams

Simona Halep a invins-o, miercuri, in Turneul Campioanelor de la Singapore, pe jucatoarea americana Serena Williams, cu un scor de 6-0 , 6-2 dupa doar 65 de minute.

Orasul din Romania care a montat prize pentru masini electrice

Primaria Brasov a prezentat proiectul pilot pentru montarea de prize de incarcare a vehiculelor electrice si hibrid in parcarile publice din municipiu, utilizand infrastructura de iluminat public. Facilitatea este oferita in cadrul proiectului de.

Caru' cu Vedete: Ea este actrita din Romania care a jucat cu Brad Pitt in cel mai nou film, Fury; Loredana Chivu, fotografiata in timp ce se dezbraca! Poza face furori pe internet; Oana l-a inselat pe Viorel Lis cu un barbat mai tanar?

Andreea Balan a renuntat la haine si s-a pozat asa! Iubitul american va innebuni cand o va vedea. De cand iubeste din nou, Andreea Balan. Mama lui Laurette s-a iubit cu un african si un american, dar se marita cu un brailean. De la razboi, la nunta! Dupa ce s-a luptat ca o leoaica.

Microintreprinderile din Romania ce intrunesc normele UE vor trece la sistemul european de raportare financiara

Operatorii economici din Romania care se vor incadra in categoria microintreprinderilor, potrivit normelor europene, vor beneficia de sistemul european de raportare financiara simplificat specific microintreprinderilor, conform unui proiect de OUG si a doua proiecte de Ordin de ministru, care transpun prevederile noii Directive europene contabile.

INTERVIU Dr. Dorin Claici, singurul medic urolog din Romania care opereaza adenomul de prostata cu laser prin metoda HoLep: Pacientii pot pleca acasa a doua zi dupa operatie

O echipa medicala din cadrul Spitalului MedLife Genesys din Arad, coordonata de dr. Dorin Claici, medic primar urologie, a realizat in vara, cu succes, o interventie de enucleere laser a prostatei HoLep: Holmium Laser Enucleation of the Prostate folosirea energiei laser pentru indepartarea tesutului adenomatos), interventie care se practica doar in cadrul acestui spital. Dr. Dorin Claici, care a operat mai mult de 300 de pacienti prin aceasta metoda, explica, intr-un interviu acordat MedLive. ro, in ce consta aceasta, caror pacienti ii este adresata, in cat timp se recupereaza pacientii si ce investigatii sunt necesare. Intra pe MedLive. ro pentru interviul cu dl. Dorin Claici.

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Simona Halep, doua imagini de colectie (FOTO)

Meciul in care Simona Halep a invins-o pe Serena Williams este deja in istoria tenisului. Americanca a inregistrat cea mai grea infrangere din cariera, iar romanca a bifat prima victorie contra unei jucatoare de Top 3 mondial. Meciul are doua imagini de colectie, dupa noi. Iata-le mai jos, alaturi de ce inseamna fiecare pentru noi, pentru voi, pentru tenis, pentru sport.

Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro.

Simona Halep o invinge pe Bouchard. Detaliile primului meci de la Turneul Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a invins-o, astazi, cu scorul de 6-2, 6-3, pe canadianca Eugenie Bouchard, locul 5 WTA, in primul meci disputat de sportiva romana in cadrul Grupei Rosii de la Turneul Campioanelor, gazduit de orasul.

LIVE Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams (miercuri, ora 11:00). Cine va ramane neinvinsa in Singapore?

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams miercuri de la ora 11:00 a Romaniei. Cele doua jucatoare nu s-au intalnit niciodata in acest sezon, desi la un moment dat, pe durata verii, s-au aflat una langa alta pe locurile 1 si 2 mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )