Libnet.ro
UNICEF

05:30

Simona Halep, prima romanca in semifinale la Wimbledon

Antena3 Antena3,
Simona Halep, prima romanca in semifinale la Wimbledon

Simona Halep continua parcursul excelent la Wimbledon, unde s-a calificat in semifinale dupa ce a invins-o peSabine Lisicki, locul 19 WTA. Halep s-a impus cu 6-4, 6-0 in mai putin de o ora 57 de minute), du. continuă pe Antena3

Simona Halep, premiera istorica in semifinalele Wimbledon

Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului de Grand Slam de la Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe Sabine Lisicki, cu 6-4, 6-0. Este pentru prima data in istorie cand o romanca ajunge in semifinalele turneului de tenis de la Wimbledon, in penultimul act romanca urmand sa dea piept cu Eugenie Bouchard, cap de serie 13.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi dupa ora 16:00), precedat de Safarova - Kvitova (15:00)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc dupa ora 16:00 la finalul primei semifinale dintre Lucie Safarova si Petra Kvitova care incepe la 15:00, de asemenea live in aceasta pagina.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi dupa ora 16:30)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc dupa ora 16:30 la finalul primei semifinale dintre Lucie Safarova si Petra Kvitova.

LIVE WIMBLEDON Simona Halep - Eugenie Bouchard in semifinale (joi ora 15:00)

Simona Halep joaca joi, contra jucatoarei din Canada Eugenie Bouchard, semifinala de la Wimbledon. Meciul are loc de la ora 15:00.

Simona Halep ajunge in sferturi la Wimbledon

Nimeni si nimic nu-i sta in cale Simonei Halep la turneul de la Wimbledon. Revenita pe teren dupa doua zile de pauza, favorita numarul 3 a spulberat-o pe Zarina Diyas din Kazahstan, cu 6-3, 6-0, in mai putin de o ora de joc. Halep joaca pentru un loc in semifinale cu invingatoarea dintre Sabine Lisicki si Yaroslava Shvedova.

Unde ajunge Simona Halep daca isi adjudeca trofeul Wimbledon 2014

Dupa un start usor mai ezitant in care a avut nevoie si de trei seturi sa treaca mai departe), Halep si-a intrat in ritmul care a consacrat-o in ultimele luni si si-a zdrobit urmatoarele adversare pe care le-a intalnit pe iarba de la Wimbledon.

Simona Halep joaca marti in optimile Wimbledon cu Zarina Diyas

Simona Halep va juca marti in optimile turneului de la Wimbledon, unde o va intalni pe Zarina Diyas. Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimi, dupa ce a invins-o pe Belinda Bencic, scor 6-4, 6-1.

Simona Halep s-a calificat in semifinale la Wimbledon: Romanca o va avea ca adversara pe canadianca Eugenie Bouchard

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele turneului Wimbledon, dupa ce a invins-o in sferturi pe germanca Sabine Lisicki, locul 19 WTA, cu scorul 6-4, 6-0. Halep este prima romanca ce se califica in.

Simona Halep, norocoasa la Wimbledon doar pana in sferturi

Simona Halep, cap de serie numarul 3, a reusit cea mai buna performanta a carierei la Wimbledon, ajungand pentru prima data in sferturile competitiei, dupa ce a trecut, in optimi, de Zarina Dias, locul 72 WTA. Romanca a dat lovitura, anul acesta, la toate cele trei turnee de Grand Slam la care a evoluat, iar la ultimele doua a avut si sortii de partea sa.

Simona Halep in semifinale la Wimbledon. A zdrobit-o pe Lisicki in sferturi

Simona Halep joaca din ce in ce mai bine pe iarba de la Wimbledon si, miercuri, s-a calificat in semifinalele turneului londonez la capatul unei victorii categorice pe care a obtinut-o in fata nemtoaicei Sabine Lisicki, scor 6-4, 6-0.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )