Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet pentru locul intai ocupat in clasamentul pe 2017

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet pentru locul intai ocupat in clasamentul pe 2017

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, in valoare de peste 110. 000 de euro, pentru performanta de a ocupa locul I in clasamentul pe 2017, care conteaza pentru calificarea la Turneul Campioanelor de la Singapore. continuă pe Hotnews

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, in valoare de peste 110. 000 de euro, pentru performanta de a ocupa locul I in clasamentul pe 2017, care conteaza pentru califcarea la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Premiul fabulos pe care il va primi Simona Halep, dupa ce a devenit lider mondial

Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, in valoare de peste 110. 000 de euro, pentru performanta de a ocupa locul I in clasamentul pe 2017, care conteaza pentru calificarea la Turneul.

Ce cadou va primi Simona Halep pentru performanta de a fi numarul 1 mondial

Tenismena Simona Halep va primi un automobil Porsche 911 GTS Cabriolet, in valoare de peste 110. 000 de euro, pentru ocuparea locului I in clasamentul pe 2017.

Automobil de lux pentru Simona Halep

Jucatoarea Simona Halep va fi recompensata cu un bolid impresionant pentru accederea pe primul loc in clasamentul mondial.

Simona Halep a pierdut locul 1! Cine a depasit-o in luna septembrie

Simona Halep a pierdut locul 1. Romanca a fost devansata si in clasamentul celor mai bune jucatoare din septembrie. Sportiva franceza Caroline Garcia, care a invins-o pe Simona Halep in finala.

Simona Halep, mesaj pentru Darren Cahill: Esti cel mai bun antrenor

Ajunsa pe locul 1 in clasamentul WTA, Simona Halep a postat pe Instagram un mesaj de multumire la adresa antrenorului Darren Cahill. Esti cel mai bun antrenor, iti multumesc ca esti alaturi de mine in fiecare zi din 2015, a spus, printre altele, Halep.

Simona Halep dezvaluie ce probleme intampina de cand e lider mondial: Recunosc acest lucru

Simona Halep este cea mai iubita sportiva din Romania. Datorita succesului ei, multi copii isi doresc sa joace tenis si sa devina, intr-o zi, la fel ca si ea. Sportivasi-a reluat.

Simona Halep crede in superstitii. Ce face sportiva inainte de fiecare meci

Simona Halep a devenit numarul unu mondial datorita miilor de ore de antrenament, muncii depuse si concentrarea de care a dat dovada mereu. La eforturile rsportivei se adauga insa si anumite.

Simona Halep a explicat ce va face daca va pierde locul 1 mondial la Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep va participa intre 22 si 29 octombrie la Turneul Campioanelor de la Singapore, ultima mare competitie a anului.

Simona Halep a dezvaluit care a fost cea mai dulce victorie a carierei: Am depasit o bariera importanta

Simona Halep este numarul 1 mondial din tenisul feminin, postura din care va participa incepand de duminica la Turneul Campioanelor, de la Singapore.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2375 seconds )