Libnet.ro
UNICEF

14:00

Simona Halep ramane pe locul 3 WTA

Online Sport Online Sport,
Simona Halep ramane pe locul 3 WTA

WTA a actualizat luni clasamentul mondial, iar Simona Halep din Romania ramane pe locul al treilea. continuă pe Online Sport

Clasamentul WTA: Simona Halep, in continuare pe locul trei in lume

Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 785 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, in timp ce Raluca Olaru, finalista la dublu la Baku, a urcat 14 pozitii in ierarhia destinata perechilor.

Simona Halep se mentine pe locul 3 WTA: Raluca Olaru a urcat 14 pozitii la dublu

Simona Halep se mentine pe locul 3, cu 6. 785 de puncte, in clasamentul WTA dat publicitatii luni, in timp ce Raluca Olaru, finalista la dublu la Baku, a urcat 14 pozitii in ierarhia destinata perechilor. Halep.

Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep se mentine pe locul 3 in clasamentul WTA in timp ce Raluca Olaru, finalista la dublu la Baku, a urcat 14 pozitii in ierarhia destinata perechilor.

Simona Halep, laudata de presa americana. Un jurnalist vede in romanca viitorul tenisului la nivel mondial

Titlul articolului este Chalk and Cheese n. r. Creta si Branza) expresie pe care americanii o folsoesc pentru doua lucruri asemanatoare la suprafata, dar in realitate extrem de diferite. Peter Bodo 65 de ani), omul care a primit de doua ori distinctia pentru cel mai bun jurnalist din sportul alb, a ales acesasta expresie pentru o comparatie intre Simona Halep si Eugenie Bouchard.

Simona Halep, laudata de Ion Tiriac: E o fata exceptionala, care a venit in doi ani intre primele locuri

Simona Halep, cea mai tanara jucatoare dintre primele zece clasate la nivel mondial, a fost laudata de Ion Tiriac, pentru saltul urias pe care l-a reusit in ultimii doi ani.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2335 seconds )