Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a revenit in tara: Am castigat cel mai importat trofeu al meu. Fiecare meci a fost special in felul lui si finala de la Indian Wells a fost speciala

România Liberă România Liberă,
Simona Halep a revenit in tara: Am castigat cel mai importat trofeu al meu. Fiecare meci a fost special in felul lui si finala de la Indian Wells a fost speciala

Simona Halep s-a intors sambata in tara, dupa aproximativ o luna petrecuta in Statele Unite, unde a participal la turneele de la Indian Wells si Miami. continuă pe România Liberă

Simona Halep a revenit in tara: Am castigat cel mai important trofeu al meu. Fiecare meci a fost special in felul lui si finala de la Indian Wells a fost speciala

Simona Halep s-a intors sambata in tara, dupa aproximativ o luna petrecuta in Statele Unite, unde a participal la turneele de la Indian Wells si Miami.

Patrick Mouratoglou, despre Simona Halep: Progreseaza rapid. Se va mai intalni cu Serena in viitor

Serena Williams a invins-o pe Simona Halep in semifinalele de la Miami, insa partida nu a fost deloc usoara pentru liderul mondial. Acest lucru a fost observat si de Patrick Mouratoglou, antrenorul sportivei din SUA. Simona Halep progreseaza rapid. Vor mai juca una impotriva alteia in viitor. Din secretele marilor campioni ai tenisului P).

VIDEO WTA Miami: Simona Halep vs Sloane Stephens 6-1; 7-5 / Simona este in semifinala cu Serena

Simona Halep a invins-o, miercuri seara, pe americanca Sloane Stephens in sferturile turneului Premier Mandatory de la Miami, scor 6-1, 7-5, si va juca in semifinala impotriva numarului unu mondial, Serena Williams. Am avut un prim set dominat categoric si castigat de Simona in 26 minute. Romanca a condus cu 3-0 in setul doi, dar s-a relaxat usor, iar Stephens a profitat si a castigat 4 game-uri la rand. Simona a revenit insa la tenisul practicat in primul set si a reusit un nou break inchizand apoi setul. Semifinale: Simona Halep vs Serena Williams; Carla Suarez Navarro vs Andrea Petkovic. Halep: Nu am nimic de pierdut cu Serena. Maine este un nou meci si cred ca pot castiga din nou cu eaAtmosfera Nick Saviano, catre Stephens: 'If she can beat you doing that, god bless her'.

Simona Halep s-a intors in Romania: toate declaratiile campioanei noastre. Serena m-a plesnit cu niste lovituri foarte puternice

Simona Halep a revenit, sambata, in Romania, dupa ce a participat la turneele de la Indian Wells unde a castigat titlul) si Miami la care a fost eliminata in semifinale).

Simona Halep o intalneste pe Serena Williams, de la ora 04:00, in semifinalele turneului Miami Open

Romanca Simona Halep o va intalni vineri, de la ora 04:00, pe americanca Serena Williams in semifinalele turneului Miami Open. Am jucat repede cu Stephens, am facut cel mai bun tenis al meu, a revenit spectaculos.

Simona Halep nu o considera o rivala pe Serena Williams

Revenita in tara dupa cele doua turnee din Statele Unite, Indian Wells pe care l-a castigat si Miami Open unde a ajuns in semifinale, Simona Halep a vorbit despre reintalnirea cu Serena Williams si relatia pe care o are cu lidera mondiala.

VIDEO Simona Halep nu si-a dat seama cand a castigat setul doi cu Serena Williams

Foarte concentrata la ce avea de facut pe teren, Simona Halep nici nu a realizat cand a castigat setul doi al meciului cu Serena Williams din semifinalele Miami Open. In timp ce Serena Williams se indrepta resemnata spre banca ei, Halep se pregatea in terenul ei pentru un nou game si a primit cu surprindere vestea castigarii setului de la centralul Kader Nouni. Vedeti mai jos momentul.

Simona Halep nu si-a dat seama ca a castigat setul al doilea. Ce a declarat sportiva

Simona Halep nu a realizat ca a castigat al doilea set si a asteptat pe teren ca adversara sa, Serena Williams sa serveasca. Dupa ce a punctat pentru 6-4 in al doilea set, Halep s-a dus la copilul de mingi din.

Simona Halep la Miami. Statistica meciului Simonei cu Serena Williams

Simona Halep a pierdut primul set, fara drept de apel, in fata Serenei Williams, in semifinala Miami Open Apoi. Treptat, Halep a revenit in joc si parea ca a trimis-o pe Serena Williams in corzi.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in semifinale la Miami Open dupa o lupta titanica

Simona Halep a parasit, vineri dimineata in Romania, turneul de la Miami in faza semifinalelor, fiind invinsa de lidera mondiala Serena Williams la capatul a trei seturi extrem de disputate pe durata a peste doua ore. Halep a cedat usor primul set, apoi s-a adunat si a luat meciul pas cu pas, reusind sa produca fisurile necesare in jocul Serenei pentru a forta decisivul. Halep a revenit de la 2-5 in decisiv, cu trei game-uri la rand, dar in final a cedat un break la zero si astfel s-a scris istoria acestui meci asteptat de toata lumea si care a certificat inca o data ca Halep este o rivala de temut pentru Serena.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )