Libnet.ro
UNICEF

10:30

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Cincinnati

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio). continuă pe România Liberă

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Cincinnati, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe australianca Daria Gavrilova, locul 47 WTA, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Cincinnati, dupa ce invins-o cu scorul de 6-3, 6-1, pe germana Annika Beck, locul 44 WTA, jucatoare venita din calificari.

Victorie fara emotii pentru Simona Halep. Romanca este in optimile turneului de la Cincinnati

Simona Halep s-a calificat in optimile turneului de la Cincinnati dupa victoria clara in fata Annikai Beck. Tenismena a avut nevoie de mai pusin de o ora pentru a se impune in fata.

Simona Halep, mai aproape de un nou titlu. Romanca s-a calificat in sferturile turneului de la Cincinnati dupa o victorie clara in fata Dariei Gavrilova

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Cincinnati dupa o victorie categorica in fata Dariei Gavrilova. Romanca nu a avut emotii si a trecut de adversara sa in doua.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari,.

Simona Halep o invinge pe Annika Beck si se califica in optimile de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat fara probleme in optimile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari,.

LIVE Simona Halep cu Daria Gavrilova in optimi la Cincinnati

Simona Halep continua, joi, parcursul de la Cincinnati cu un meci impotriva Dariei Gavrilova, o rusoaica cu pasaport australian.

LIVE Simona Halep cu Daria Gavrilova in optimi la Cincinnati (dupa 20:00)

Simona Halep continua, joi, parcursul de la Cincinnati cu un meci impotriva Dariei Gavrilova, o rusoaica cu pasaport australian.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Daria Gavrilova 6-1, 6-2/ Calificare la pas - Urmeaza Radwanska in sferturile turneului

53 de minute a stat pe teren Simona Halep pentru a obtine calificarea in sferturile turneului Premier de la Cincinnati, numarul 4 WTA castigand si astazi) de o maniera categorica, scor 6-1, 6-2, partida cu Daria Gavrilova Australia - locul 47 WTA). Simona a fost stapana jocului de pe baseline, a variat bine loviturile si a reusit 18 lovituri castigatoare. Ambele partide disputate pana acum de Halep in turneul american au fost castigate fiecare in mai putin de o ora.

Simona Halep, victorie in mai putin de o ora la Cincinnati

Simona Halep a jucat miercuriprimul sau meci la turneul WTA de la Cincinnati, contra jucatoarei Annika Beck si s-a calificat in turul trei dupa o victorie in mai putin de o ora. Simona este favorita numarul 2 de la Cinci, dupa abandonul Serenei Williams, dar este cotata la casele de pariuri cu prima sansa de a castiga turneul, avand o cota de peste 5 pe Betano. com.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )