Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep s-a calificat in turul doi in mansa intai a turneului Australian Open

B1 B1,
Simona Halep s-a calificat in turul doi in mansa intai a turneului Australian Open

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului. Prin victoria. continuă pe B1

Australian Open 2015. Simona Halep s-a calificat in turul doi dupa o victorie usoara

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a calificat in turul doi al Australian Open. Cu cine se va confrunta in turul 2?

Simona Halep, care in prezent ocupa locul 3 WTA, a invins-o cu scorul de 6-3, 6-2 pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA. Meciul s-a desfasurat in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului.

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Australian Open: A trecut cu 6-3, 6-2 de Karin Knapp

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului. Prin victoria.

Australian Open 2015. Cine sunt adversarele pe care le vor intalni Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in turul doi

Simona Halep 3 WTA) si Irina-Camelia Begu 42 WTA), singurele romance calificate, deocamdata, in turul doi de la Australian Open 2015, se vor duela cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), respectiv jucatoarea ceha Kate345;inaSiniakova 81 WTA).

Simona Halep s-a calificat in turul 2 la Australian Open, dupa ce a trecut de Knapp. Primele reactii si urmatoarea adversara

Simona Halep, cap de serie numarul 3, s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, dupa ce a trecut de Karin Knapp, cu scorul de 6-3, 6-2.

Australian Open 2015. Simona Halep, dupa calificarea in turul 2: A fost greu, la inceput am fost putin nervoasa!

Simona Halep s-a calificat fara probleme in turul 2 la Australian Open, dupa ce a invins-o in pe Karin Knapp, in doua set-uri, scor 6-3, 6-2. Chiar daca a fost o victorie facila, romanca s-a confruntat cu cateva probleme la debutul in primul turneul de Grand Slam al anului.

VIDEO Simona Halep, debut solid la Australian Open - Rezumatul partidei cu Karin Knapp

Simona Halep s-a calificat, luni, in turul doi al turneului de Grand Slam de la Australian Open, numarul trei mondial trecand de Karin Knapp, scor 6-3, 6-2. Meciul de pe Rod Laver Arena a durat o ora si 28 minute.

VIDEO Simona Halep a dezvaluit numele celei mai bune prietene din WTA

Simona Halep s-a calificat in turul al doilea al Australian Open 2015, turneu pe care va incerca sa-l castige la Melbourne.

Maria Sarapova s-a calificat in turul doi al Australian Open

Maria Sarapova s-a calificat, luni, in turul doi al Australian Open, primul turneul de Mare Slem din acest an, relateaza Agerpres. Rusoiaca a reusit calificarea dupa ce a invins-o in urnda inaugurala pe croata.

Simona Halep in turul doi la Australian Open

Simona Halep a debutat cu o victorie in doua seturi, scor 6-3, 6-2, in fata italiencei Karin Knapp, luni dimineata, la Australian Open, primul turneu de Mare Slem al anului.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2094 seconds )