Libnet.ro
UNICEF

22:00

Simona Halep s-a retras din turneul Premier de la Doha. Cand va juca urmatorul meci

România Liberă România Liberă,
Simona Halep s-a retras din turneul Premier de la Doha. Cand va juca urmatorul meci

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul Premier de la Doha, pe care l-a castigat anul trecut. Romanca si-a motivat decizia prin oboseala acumulata in urma meciurilor grele de la Dubai, acolo unde a castigat al zecelea titlu al carierei. continuă pe România Liberă

Simona Halep S-A RETRAS din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Probabil ca viitoarea.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Halep luase in calcul sa nu.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha. Romanca se afla la al doilea abandon in 2015

Simona Halep a decis sa nu mai participe la turneul de la Doha, care va incepe luni. Sambata, romanca si-a adjudecat trofeul de la Dubai, acuzand ulterior probleme medicale.

OFICIAL: Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha: Simt dureri peste tot

Jucatoarea Simona Halep, recent campioana la Dubai, a declarat ca ia in calcul retragerea din turneul de la Doha, cel care urmeaza sa se desfasoara incepand de luni in capitala Qatarului si pe care l-a castigat in 2014. Ulterior sportiva noastra si-a anuntat in mod oficial retragerea de pe tabloul turneului de la Doha.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha

Simona Halep s-a retras de la turneul Qatar Open, anunta WTA pe contul de twitter, astfel ca nu isi va apara titlul castigat anul trecut la Doha, cand turneul era in categoria Premier 5.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa 6-4, 7-6 (7/4) cu Pliskova. Al zecelea titlu ii readuce locul 3 mondial!

Simona Halep, cap de serie numarul 1, a castigat turneul Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o, in finala, pe Karolina Pliskova, a 17-a favorita, cu scorul de 6-4, 7-6 7/4). Este cel de-al zecelea titlu pentru romanca, iar de luni va reveni pe locul trei mondial.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai: Sportiva va reveni pe locul 3 WTA

Simona Halep, locul 4 WTA, a castigat, sambata, finala turneului de tenis Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA, cu 6-4, 7-6 4). in urma succesului inregistrat,.

De ce o iubim pe Simona Halep? Portalul international Tennis World da raspunsul

Portalul de specialitate Tennis World ii face una dintre cele mai complexe caracterizari Simonei Halep, care in acest week-end a castigat turneul Premier 5 de la Dubai. Fanii primesc raspunsul la intrebarea De ce o iubim pe Halep?.

Simona Halep a castigat turneul de la Dubai, dupa ce s-a impus in fata cehoaicei Karolina Pliskova

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 1, a castigat al zecelea trofeu din cariera, al doilea de categorie Premier 5, dupa ce a invins-o, sambata, cu scorul de 6-4, 7-6 4), pe jucatoarea ceha Karolina Pliskova, locul 18 WTA si cap de serie numarul 17, in finala turneului de la Dubai.

Simona Halep si-a aflat tabloul la Doha

Simona Halep, proaspata castigatoare la Dubai,incepe de luni turneul de la Doha, din categoria Premier,cel pe care l-a castigat anul trecut. Este favorita a doua si stie deja tabloul competitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )