Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep S-A RETRAS din turneul de la Doha

Antena3 Antena3,
Simona Halep S-A RETRAS din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Probabil ca viitoarea. continuă pe Antena3

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Halep luase in calcul sa nu.

Simona Halep s-a retras din turneul Premier de la Doha. Cand va juca urmatorul meci

Simona Halep a decis sa se retraga din turneul Premier de la Doha, pe care l-a castigat anul trecut. Romanca si-a motivat decizia prin oboseala acumulata in urma meciurilor grele de la Dubai, acolo unde a castigat al zecelea titlu al carierei.

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha. Romanca se afla la al doilea abandon in 2015

Simona Halep a decis sa nu mai participe la turneul de la Doha, care va incepe luni. Sambata, romanca si-a adjudecat trofeul de la Dubai, acuzand ulterior probleme medicale.

OFICIAL: Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha: Simt dureri peste tot

Jucatoarea Simona Halep, recent campioana la Dubai, a declarat ca ia in calcul retragerea din turneul de la Doha, cel care urmeaza sa se desfasoara incepand de luni in capitala Qatarului si pe care l-a castigat in 2014. Ulterior sportiva noastra si-a anuntat in mod oficial retragerea de pe tabloul turneului de la Doha.

Simona Halep s-a retras de la turneul de la Doha

Simona Halep s-a retras de la turneul Qatar Open, anunta WTA pe contul de twitter, astfel ca nu isi va apara titlul castigat anul trecut la Doha, cand turneul era in categoria Premier 5.

Simona Halep si-a aflat tabloul la Doha

Simona Halep, proaspata castigatoare la Dubai,incepe de luni turneul de la Doha, din categoria Premier,cel pe care l-a castigat anul trecut. Este favorita a doua si stie deja tabloul competitiei.

Simona Halep ia in calcul retragerea de la Doha: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri pe tot corpul, informeaza gulfnews. com .

Simona Halep: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot/ Imi voi cauta o casa cand voi ajunge in Romania

Simona Halep ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri pe tot corpul, noteaza Mediafax. Ea a mai vorbit sambata si despre faptul ca isi va cauta o casa cand se intoarce in tara.

Simona Halep isi va apara la Doha doar trofeul, nu si punctele. Ce adversare ar putea intalni

Simona Halep va evolua, intre 23-28 februarie, in cadrul turneului Premier de la Doha, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Romanca isi va apara trofeul, cucerit anul trecut, nu insa si punctele, pe care si le-a aparat deja la Dubai.

UPDATE. Simona Halep si-a aparat deja punctele castigate anul trecut la Doha

Simona Halep va evolua, intre 23-28 februarie, in cadrul turneului Premier de la Doha, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Romanca isi va apara trofeul, cucerit anul trecut, nu insa si punctele, pe care si le-a aparat deja la Dubai.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2402 seconds )