Libnet.ro
UNICEF

20:30

Simona Halep: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot/ Imi voi cauta o casa cand voi ajunge in Romania

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot/ Imi voi cauta o casa cand voi ajunge in Romania

Simona Halep ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri pe tot corpul, noteaza Mediafax. Ea a mai vorbit sambata si despre faptul ca isi va cauta o casa cand se intoarce in tara. continuă pe Hotnews

Halep s-ar putea retrage de la Doha: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri.

Halep nu exclude retragerea de la Doha: Sunt foarte obosita. Am dureri peste tot, dar este normal.

Simona Halep, locul 4 WTA, nu exclude o retragere din cadrul turneului Premier de la Doha Qatar). Romanca a spus ca resimte dureri in tot corpul, dupa meciurile grele de la Dubai, insa va lua o decizie saptamana viitoare daca va participa sau nu la urmatorul turneu.

Simona Halep ia in calcul retragerea de la Doha: Sunt foarte obosita, am dureri peste tot

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, ia in calcul retragerea de la Qatar Open, ea afirmand dupa turneul castigat, sambata, la Dubai, ca este foarte obosita si ca resimte dureri pe tot corpul, informeaza gulfnews. com .

OFICIAL: Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha: Simt dureri peste tot

Jucatoarea Simona Halep, recent campioana la Dubai, a declarat ca ia in calcul retragerea din turneul de la Doha, cel care urmeaza sa se desfasoara incepand de luni in capitala Qatarului si pe care l-a castigat in 2014. Ulterior sportiva noastra si-a anuntat in mod oficial retragerea de pe tabloul turneului de la Doha.

Karolina Pliskova despre Simona Halep: Alearga foarte bine, nu renunta la niciun punct si iti da totul inapoi

Jucatoarea ceha Karolina Pliskova a declarat, sambata, dupa ce a pierdut finala de la Dubai in fata Simonei Halep, ca nu ar fi crezut in victorie nici daca ar fi castigat setul al doilea, deoarece sportiva romana alearga foarte bine, nu renunta la niciun punct si returneaza toate mingile.

Simona Halep a castigat turneul WTA de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a castigat, ieri, turneul WTA de la Dubai, dotat cu premii totale de peste 2,5 milioane de dolari, dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova Cehia) in doua seturi, cu 6-4, 7-6 7/4), dupa o ora si 47 de minute de joc, scriu surse din presa.

Simona Halep o invinge pe Ekaterina Makarova dupa o lupta apriga in sferturi la Dubai

Meci extrem de disputat in sferturile Dubai Open intre Simona Halep si Ekaterina Makarova intr-o reeditare a sfertului jucat de cele doua in ianuarie la Australian Open. Halep si-a luat revansa printr-o victorie in trei seturi obtinuta la capatul a peste doua ore de tenis intens.

Nepotrivit pentru Simona Halep, bun pentru Viktoria Azarenka. Care sunt atuurile antrenorului Wim Fissette

Finalul anului 2014 a adus in prim-plan intreruperea colaborarii dintre Simona Halep 4 WTA) si antrenorul belgian Wim Fissette. inceputul lui 2015 reprezinta o noua provocare, tehnicianul alaturandu-se unei sportive din Belarus, Viktoria Azarenka 50 WTA).

WTA Dubai: Simona Halep - Caroline Wozniacki 2-6, 6-1, 6-1/ Simiona Halep, in finala competitiei - Tarie de caracter

Simona Halep favorita unu) s-a calificat in finala turneului Premier 5 de la Dubai, dupa ce a invins-o pe Caroline Wozniacki cap de serie numarul trei). Cu toate ca a pierdut categoric primul set 2-6), Simona a dat dovada de tarie de caracter, a schimbat din mers tactica de joc desi nu a cerut ajutorul antrenorului Victor Ionita) si a castigat urmatoarele doua seturi in mod identic, scor 6-1. Semifinala a durat o ora si 43 de minute. In finala competitiei, Simona o va intalni, sambata - de la ora 17:00, pe Karolina Pliskova Cehia - favorita 17).

Simona Halep s-a retras din turneul de la Doha

WTA a anuntat, duminica, pe Twitter, ca Simona Halep, locul 4 mondial, a decis sa se retraga de la turneul de categorie Premier de la Doha, la care era detinatoarea trofeului. Halep luase in calcul sa nu.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )