Libnet.ro
UNICEF

01:06

Simona Halep scapa greu de cosmarul Kristina Mladenovic

Online Sport Online Sport,
Simona Halep scapa greu de cosmarul Kristina Mladenovic

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul 3 la Cincinnati dupa un meci maraton cu frantuzoaica Kristina Mladenovic, jucatoare care i-a pus mari probleme si pe care a reusit sa o invinga in premiera. continuă pe Online Sport

Simona Halep o bate pe Kristina Mladenovic si merge mai departe la Cincinnati

Simona Halep-Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 6-4Simona continua sa aiba ceva probleme cu piciorul stang. Mladenovic ia al doilea set si relanseaza meciul. Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3.

Simona Halep: A fost foarte greu de jucat impotriva lui Mladenovic. Am dat totul pentru a castiga

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si cap de serie numarul 3, a declarat, miercuri, ca meciul cu sportiva franceza Kristina Mladenovic, locul 40 WTA, a fost extrem de greu, apreciind ca a fost .

Simona Halep-Kristina Mladenovic LIVE TEXT. Halep ia primul set, dar il pierde pe al doilea

Simona Halep-Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 3-1Simona continua sa aiba ceva probleme cu piciorul stang. Mladenovic ia al doilea set si relanseaza meciul. Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 3.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati. Decisiv dupa ce Halep rateaza doua mingi de meci

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

GAME cu GAME Simona Halep - Kristina Mladenovic in turul 2 la Cincinnati

Simona Halep a debutat in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul a fost live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (18:30)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:30, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (18:00)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 18:00, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

LIVE Simona Halep - Kristina Mladenovic, in turul 2 la Cincinnati (20:00)

Simona Halep debuteaza in turneul de la Cincinnati, miercuri seara de la ora 20:00, intr-o partida contra frantuzoaicei Kristina Mladenovic. Meciul va fi live text in aceasta pagina.

Simona Halep o va intalni pe Kristina Mladenovic, in turul al doilea al turneului de la Cincinnati

Simona Halep o va intalni pe frantuzoaica Kristina Mladenovic in turul al doilea al turneului de la Cincinnati, informeaza Mediafax. Halep, numarul 3 WTA, a fost acceptata in competitie direct in turul al.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Kristina Mladenovic 7-5, 5-7, 6-4/ In optimi cu emotii

Simona Halep a reusit sa se califice in optimile turneului Premier 5 de la Cincinnati, dupa un meci maraton de doua ore si 50 de minute disputat impotriva Kristinei Mladenovic Franta - locul 40 WTA). Dupa ce a castigat primul set cu 7-5, iar in al doilea a servit pentru a inchide partida si a avut doua mingi de meci, Halep a avut nevoie de decisiv pentru a se impune 5-7, 6-4).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )