Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep, in semifinalele turneului WTA de la Madrid

B1 B1,
Simona Halep, in semifinalele turneului WTA de la Madrid

Simona Halep s-a calificat, joi, in semifinalele tuneului de la Madrid, dupa ce a invins-o categoric pe CoCo Vandeweghe din SUA, scor 6-1, 6-1. in penultimul act o va infrunta pe. continuă pe B1

Tenismena Simona Halep s-a calificat in semifinalele turneului WTA de la Madrid

Tenismena Simona Halep s-a calificat, joi, in semifinalele turneului WTA de la Madrid, dupa ce a invins-o pe CoCo Vandeweghe SUA), cu un categoric 6-1, 6-1. Stire in curs de actualizare.

VIDEO Rezumatul meciului fabulos pe care Simona Halep l-a facut la Madrid. Lovituri superbe care au facut diferenta

Simona Halep si-a aratat clasa in turul al doilea al turneului de la Madrid, unde a reusit o victirie eroica in fata italiencei Roberta Vinci.

Simona Halep, victorie fara emotii la Madrid. Romanca s-a calificat in semifinale!

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, detinatoarea titlului, s-a calificat, joi, in semifinalele turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 5. 350 de dolari, dupa ce a invins-o pe.

Simona Halep si Irina-Camelia Begu s-au calificat in sferturi de finala la Madrid Open, la dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de.

WTA Madrid Simona Halep va evolua, vineri, in semifinale, su Sevastova; Ea va juca si la dublu, tot in semifinale, alaturi de Begu

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 8 WTA, o va intalni pe jucatoarea letona de tenis Anastasija Sevastova, locul 22 WTA, in al doilea meci de pe arena Manolo Santana, nu inainte de ora 15. Halep va juca in semifinale si la dublu, alaturi de Irina Begu.

WTA Madrid Simona Halep va evolua, vineri, in semifinale, cu Sevastova; Ea va juca si la dublu, tot in semifinale, alaturi de Begu

Simona Halep, cap de serie numarul 3 si locul 8 WTA, o va intalni pe jucatoarea letona de tenis Anastasija Sevastova, locul 22 WTA, in al doilea meci de pe arena Manolo Santana, nu inainte de ora 15. Halep va juca in semifinale si la dublu, alaturi de Irina Begu.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in sferturile probei de dublu

Perechea Simona Halep/Irina-Camelia Begu s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu de la Madrid Open, turneu organizat de Ion Tiriac si dotat cu premii in valoare totala de 5. 318 dolari.

WTA Madrid: Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in semifinalele probei de dublu

Simona Halep si Irina-Camelia Begu s-au calificat, joi, in semifinalele probei de dublu de la Madrid Open, cele doua trecand de perechea Sania Mirza/Yaroslava Shvedova India/Kazahstan), cap de serie numarul 4, scor 6-3, 3-6, 10-6.

Simona Halep a invins-o pe Samantha Stosur si s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Madrid, dupa un meci dificil cu australianca Samantha Stosur, pe care a invins-o in trei seturi, cu 6-4, 4-6, 6-4.

Simona Halep s-a calificat cu emotii in optimile turneului de la Madrid

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat cu mari emotii, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Madrid.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )