Libnet.ro
UNICEF

00:07

Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Melbourne

Online Sport Online Sport,
Simona Halep si-a aflat prima adversara de la Melbourne

Pentru Simona Halep incep lucrurile serioase in Australia. continuă pe Online Sport

FOTO Simona Halep, prima fotografie dupa incheierea carantinei - Compania selecta in care a fost surprinsa

Carantina de 14 zile de la Adelaide s-a incheiat pentru Simona Halep, iar numarul doi mondial a tinut sa marcheze momentul si printr-o fotografie pe contul personal de Instagram.

Simona Halep anunta ce obiective si-a trasat pentru anul 2021

Simona Halep a declarat intr-un interviu acordat WTA Insider ca principalul sau obiectiv din acest a.

Simona Halep, interviu genial despre Darren Cahill. intrebarea care a facut-o sa rada in hohote

Simona este pregatita sa dea startul la Australian Opne 2021. Alaturi de Darren Cahill, sportiva se afla deja, de ceva vreme, la Melbourne, in carantina impusa de organizatori. Asta, insa, nu i-a impiedicat pe cei doi sa participe la un interviu acordat unui show-ul tv al turneului. Simona Halep, in forma pentru Australian Open 2021, .

VIDEO FOTO Simona Halep, invingatoare la primul meci din 2021

Adelaide a gazduit, vineri, un duel intre primele doua jucatoare ale lumii din circuitul WTA. Cu toate ca a avut un caracter demonstrativ, meciul ne-a ajutat sa ne facem o idee asupra nivelului la care se afla Simona Halep si Ashleigh Barty cu putin timp inainte de startul Australian Open. Confruntarea a fost castigata de sportiva noastra: a facut ajustarile tactice necesare dupa un prim set in care a fost dominata de adversara 3-6, 6-1, 10-8).

Ce a facut Simona Halep dupa ce a iesit din carantina. Unde s-a bucurat de libertate

S-a aflat ce a facut Simona Halep dupa ce a iesit din carantina. Unde s-a bucurat de libertate sportiva romanca, cititi in articolul de mai jos. Vesi bune despre Simona Halep. Ce se intampla cu sportiva noastra in Australia Simona Halep a iesit din carantina in care a fost pusa de la intrarea ei in .

Cum a castigat Simona Halep la Australian Open 2021. Secretul a fost dezvaluit chiar de romanca

Cum a castigat Simona Halep la Australian Open 2021? in ultimii 7 ani, jucatoarea de tenis din Constanta a reusit o performanta de necrezut pentru Romania. A reusit sa fie o prezenta constanta intre cele mai bune 10 jucatoare ale lumii. Secretul reusitei de pe teren a fost dezvaluit acum chiar de catre jucatoare. Cum .

Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi. Nici nu a avut timp sa se bucure

Iubita jucatoare de tenis Simona Halep a castigat astazi primul meci din acest an. Romanca a jucat impotriva australiancei Ashleigh Barty. Desi a inceput mai greu, ulterior Simona a evoluat mai bine si a obtinut victoria. Ce a facut Simona Halep imediat dupa victoria de azi Simona Halep a castigat meciul cu australianca Ashleigh Barty.

Simona Halep, huiduita la Adelaide. Ce a putut spune romanca de fanii prezenti au fluierat-o

Simona Halep a castigat vineri primul meci din 2021, partida ce s-a disputat in cadrul turnelui demonstrativ de la Adelaide, numit A Day at the Drive. Dupa meci, insa, a venit furtuna. O declaratie a sportivei i-a adus, printre aclamatii, huiduieli. Simona Halep, huiduita la Adelaide din cauza unei declaratii surprinzatoare. Oamenii au trecut rapid .

DigiSport: Oare s-o spun?. Simona Halep a impartit arena in doua! Momentul pentru care a fost ovationata si huiduita simultan

Simona Halep a disputat primul meci din 2021, la Adelaide, in cadrul unui turneu demonstrativ, pe care a si reusit sa-l castige, in fata liderului mondial Ashleigh Barty, scor 3-6, 6-1, 10-8.

Asa am trait Simona Halep Ashleigh Barty in demonstrativul de la Adelaide

Dupa doua saptamani de carantina in Australia pentru Simona Halep a venit si ora primului meci din 2021, fie el si unul demonstrativ impotriva liderei mondiale Ashleigh Barty.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )