Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep si Sorana Cirstea evolueaza joi in turul al doilea la Roland Garros

România Liberă România Liberă,
Simona Halep si Sorana Cirstea evolueaza joi in turul al doilea la Roland Garros

Tenismenele Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, cap de serie 26, evolueaza joi in turul al doilea al turneului de tenis de mare slem Roland Garros. Simona Halep o va intalni in turul al doilea pe . continuă pe România Liberă

Roland Garros: Simona Halep si Sorana Carstea vor evolua joi in turul doi

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Carstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Simona Halep s-a calificat in turul trei, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului, aceasta fiind cea mai buna performanta a romancei la.

Simona Halep s-a calificat in turul trei, cea mai buna performanta la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 4 WTA, s-a calificat, joi, in turul trei la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Aceasta este cea mai buna performanta a romancei la .

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Roland Garros, dupa ce a invins-o pe rusoaica Alisa Kleibanova

Romanca Simona Halep s-a calificat, marti, in turul doi la Roland Garros, dupa ce a trecut in runda inaugurala de rusoaica Alisa Kleibanova. Halep, cap de serie numarul 4, a trecut de Kleibanova cu scorul de 6-0,.

Simona Halep si Sorana Cirstea vor evolua, joi, in turul doi la Roland Garros

Jucatoarele Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, si Sorana Cirstea, locul 27 WTA si cap de serie numarul 26, vor evolua, joi, in turul secund al turneului de Grand Slam de la Roland Garros.

Live scor Roland Garros: Simona Halep si Sorana Cirstea joaca acum in primul tur

Simona Halep, cap de serie numarul 4 si Sorana Cirstea, 26 WTA, joaca in primul tur la Roland Garros, meciurile romancelor incepand la aceeasi ora. Halep evolueaza impotriva rusoaicei Alysa Kleibanova, 87 WTA, iar .

LIVESCORE Simona Halep vs. Alisa Kleybanova, in primul tur de la Roland Garros. Tot azi evolueaza Sorana Cirstea si Alexandra Cadantu

Marti este o zi importanta pentru romancele de la Roland Garros. Simona Halep, Sorana Cirstea si Alexandra Cadantu isi vor juca sansele in primul tur al competitiei franceze. Toate cele trei meciuri se vor disputa nu mai devreme de ora 12.

Simona Halep defileaza la Roland Garros si merge in turul 3

Simona Halep s-a calificat joi seara in turul 3 16-imi de finala)de la Roland Garros, dupa ce a trecut in doua seturi, fara mari probleme, de britanica Heather Watson, 6-2 6-4. Pentru prima oara in cariera in turul 3 la Openul Frantei, Halep o va intalni pe Maria-Teresa Torro-Flor Spania, 22 de ani, loc 55 WTA). Vineri seara vom afla ora meciului de sambata.

GAME cu GAME Roland Garros: Sorana Cirstea trece de turul 2

Ati urmarit LIVE TEXT pe Onlinesport. ro meciul pe care Sorana Cirstea l-a disputat cu Teliana Perreira din Brazilia pentru un loc in turul 3 la Roland Garros.

Live Score: Roland Garros- Simona Halep-Heather Watson 6-2, 6-4

Simona Halep s-a calificat in turul trei de la Roland Garros dupa ce a invins-cu cu 6-2, 6-4 pe britanica Heather Watson. in turul trei, Halep o va intalni pe jucatoarea MT. Torro/Flores din Spania care a trecut in turul doi cu 6-2,2-6,6-2 de Magdalena Rybarikova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2476 seconds )