Libnet.ro
UNICEF

13:00

Simona Halep, sunata dupa esecul cu Pliskova de antrenorul ei

Antena3 Antena3,
Simona Halep, sunata dupa esecul cu Pliskova de antrenorul ei

Simona Halep a dezvaluit ca a discutat cu antrenorul Darren Cahill atat inainte dar si imediat dupa finalul meciului cu Karolina Pliskova, intrucat Cahill a dorit sa o incurajeze si sa-i dea cateva sfaturi. continuă pe Antena3

Simona Halep invinsa de Karolina Pliskova in Fed Cup

Debut cu stangul pentru Romania in confruntarea din Fed Cup cu Cehia, lidera echipei noastre Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova, a doua racheta a Cehiei.

FOTOGALERIE Imaginile unei infrangeri dureroase: Simona Halep a incercat, dar Pliskova a fost mai buna

Sala Sporturilor din Cluj-Napoca a fost alaturi de Simona Halep, spectatorii reusind sa doboare recordul de asistenta al arenei. Sambata, au fost 7477 de spectatori. Din pacate, Halep nu a reusit sa treaca de Karolina Pliskova, sportiva din Cehia inregistrand prima victorie in fata numarului trei WTA. Intra in material pentru a citi ce a spus Simona Halep imediat dupa meci.

Simona Halep, declaratie suprinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup: M-am enervat...

Simona Halep a oferit prima reactie dupa infringerea in fata Karolinei Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Sportiva noastra spera ca miine sa cistige, chiar daca o va intilni pe Petra Kvitova, cea mai valoroasa.

Fed Cup: Simona Halep a pierdut cu Karolina Pliskova: 7-6, 4-6, 2-6

Cehia conduce Romania cu 1-0 in sferturile de finala ale Fed Cup dupa ce Simona Halep a pierdut sambata cu Karolina Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Intalnirea se desfasoara la Cluj. Al doilea meci al zilei le opune pe Monica Niculescu locul 37 mondial).

FOTOGALERIE Simona Halep, antrenament intens inainte de duelul cu Kvitova si Pliskova - A exersat indelung serviciul

Asa cum era de asteptat, Simona Halep a avut cei mai mult spectatori la antrenamentele care au avut loc vineri la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in sferturile FedCup, Romania va intalni Cehia in acest weekend). Cei mai dornici sa o vada au fost si de aceasta data copiii, acestia obligand-o sa ramana minute bune dupa incheierea pregatirii pentru a semna autografe si pentru a face selfie-uri. Numarul trei mondial a exersat cel mai mult serviciul, iar de-a lungul antrenamentului a zambit la unele lovituri bune, dar s-a si certat, reprosandu-si in special faptul ca nu a ales solutiile optime in anumite momente.

FedCup: Romania vs Cehia - Simona Halep va deschide balul contra Karolinei Pliskova

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din sferturile FedCup, competitie unde Romania se dueleaza cu Cehia, campioana mondiala en-titre, la Sala Polivalenta din Cluj. Simona Halep va deschide balul impotriva Karolinei Pliskova. Cele doua s-au mai intalnit de trei ori, iar de fiecare data a castigat jucatoare noastra. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Simona Halep - Karolina Pliskova, in prima partida din confruntarea Romania - Cehia de la Fed Cup

Simona Halep 3 WTA) va fi pe teren, contra Karolinei Pliskova 13 WTA), sambata, de la ora 13:00, in primul meci din confruntarea cu Cehia, din sferturile Grupei Mondiale din Fed Cup, eveniment care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj.

FOTOGALERIE FedCup Simona Halep, succes mare cu Petra Kvitova - Victorie obtinuta cu inima

Simona Halep a adus al doilea punct al Romaniei in meciul cu Cehia din sferturile FedCup echipa noastra conduce cu 2-1), dupa o partida dificila cu Petra Kvitova. Aflata intr-o perioada mai putin fasta a carierei, Simona a tras de ea, a luptat pana la capat si a castigat un meci care parea sa-i scape de sub control, la fel precum cel cu Pliskova, de sambata.

Simona Halep: De o perioada, nu pot sa inchei meciurile. Spre sfarsitul partidei, am avut si cateva crampe

Simona Halep 2 WTA) a declarat, sambata, dupa meciul pierdut, la Cluj-Napoca, in fata Karolinei Pliskova 13 WTA), in Fed Cup, ca este trista deoarece nu a reusit sa castige si spera sa isi ia revansa in meciul cu Petra Kvitova 9 WTA) de duminica.

Ordinea meciurilor de la Fed Cup. Simona Halep joaca prima

Simona Halep, numarul trei mondial, o va intalni pe Karolina Pliskova, sambata, de la ora 13. 00, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in prima partida de simplu a confruntarii dintre echipele de tenis ale.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )