Libnet.ro
UNICEF

19:00

Simona Halep, a treia victorie la Sofia. Romanca va juca in semifinale cu Samantha Stosur

Antena3 Antena3,
Simona Halep, a treia victorie la Sofia. Romanca va juca in semifinale cu Samantha Stosur

Simona Halep a castigat si al treilea meci din faza grupelor in turneul de la Sofia si se pregateste sa o intalneasca in semifinale pe australianca Samantha Stosur. Desi calificata deja in penultimul act. continuă pe Antena3

Tournament of Champions: Simona Halep, a doua victorie la Sofia

Simona Halep locul 14 WTA) continua seria succeselor din acest an si la Tournament of Champions, jucatoarea din Romania trecand in doua seturi, scor 6-4, 6-4, de Alize Cornet.

Simona Halep a inceput cu dreptul la Sofia: victorie cu Pavlyuchenkova

Simona Halep a castigat fara emotii prima partida din Turneul Campioanelor de la Sofia. Constanteanca a trecut de rusoaica Anastasia Pavlyuchenkova, scor 6-3, 6-3, si mai are nevoie de o victorie pentru a ajunge in semifinale.

Tournament of Champions: Simona Halep a debutat cu o victorie

Simona Halep locul 14 WTA) a debutat cu o victorie la Tournament of Champions, jucatoarea din Romania trecand in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de Anastasia Pavlyuchenkova 26 WTA).

Super Simona Halep: romanca a castigat al doilea meci la Turneul Campioanelor de la Sofia si e cu un pas in semifinale

Simona Halep a mai doborat un adversar la Turneul Campioanelor de la Sofia, dupa succesul facil obtinut in primul meci contraAnastasiei Pavlyuchenkova. in a doua partida din grupa, romanca a batut-o pe frantuzoaica Alize Cornet in doua seturi, scor 6-4, 6-4.

Simona Halep a debutat cu victorie in turneul de la Sofia.

Jucatoarea Simona Halep a debutat cu victorie in cadrul turneului de la Sofia, informeaza Mediafax. Jucatoarea Simona Halep a invins-o pe sportiva rusa Anastasia Pavliucenkova cu scorul 6-3, 6-3. Simona Halep a trecut de Anastasia Pavliucenkova dupa 68 de minute de joc. Citeste si: Simona Halep are adversare de top in turneul de la Sofia. Pe cate le-a invins pana acum Tot marti jucatoarea rusa de tenis Maria Kirilenko, a treia favorita, a abandonat in meciul cu frantuzoaica Alize Cornet, .

Simona Halep a debutat cu o victorie in turneul de la Sofia

Simona Halep a debutat cu dreptul in turneul WTA de la Sofia, dotat cu premii totale de 750. 000 de dolari. Cap de serie numarul 1, romanca a trecut in doua seturi, scor 6-3, 6-3, de rusoaica Anastasia.

Simona Halep, o noua victorie in turneul de la Sofia.

Jucatoarea de tenis Simona Halep, a invins-o, miercuri, pe frantuzoaica Alize Cornet, intr-un meci din cadrul turneului de la Sofia, dotat cu premii in valoare totala de 750. 000 de dolari, informeaza Mediafax. Simona Halep a castigat cu scorul 6-4, 6-4. Simona Halep a obtinut in meciul cu Alize Cornet a 50-a victorie in acest an, fiind depasita doar de Serena Williams 78 victorii), Agnieszka Radwanska 56) si Petra Kvitova 51). Aceasta este a doua victorie obtinuta de Halep la Sofia, dupa .

Simona Halep, de neoprit! A 50-a victorie in 2013 si calificare in semifinale la Sofia

Simona Halep este prima jucatoare calificata in semifinalele turneului de la Sofia, dupa ce a obtinut a doua victorie in capitala Bulgariei. Romanca, principala favorita a turneului, a trecut in doua seturi de f.

Simona Halep bifeaza a treia victorie din tot atatea posibile, la turneul din Sofia

Simona Halep a invins-o joi pe Elina Svitolina, in doua seturi, 6-1, 6-1, in ultima partida a grupei din care face parte jucatoarea de tenis din Romania in Turneul Campioanelor de la Sofia.

GAME cu GAME Simona Halep - Elina Svitolina la Turneul Campioanelor

Ati urmarit live text pe Onlinesport. ro, joi seara, de la ora 21:00, meciul trei pe care Simona Halep l-a sustinut la Turneul Campioanelor de la Sofia. Deja calificata in semifinale, Halep si-a imbunatatitseria castigatoare, impunandu-sein fata ucrainencei Elina Svitolina 40 WTA)printr-un dublu 6-1.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,21 seconds )