Libnet.ro
UNICEF

09:00

Simona Halep, in turul doi al turneului de tenis de la Dubai

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Simona Halep, in turul doi al turneului de tenis de la Dubai

Simona Halep, numarul 3 mondial, va juca in turul doi al turneului de tenis de la Dubai contra castigatoarei din meciul Ana Ivanovici numarul 20 WTA) - Daria Gavrilova numarul 33 WTA). continuă pe Wall-Street Ro

Simona Halep increzatoare inaintea turneelor din Golf: Poate reusesc un rezultat maxim

Simona Halep a plecat vineri spre Dubai, acolo unde in 2015 a cucerit titlul si unde acum isi face revenirea in circuitul WTA dupa eliminarea suferita in primul tur la Australian Open.

WTA Dubai: Simona Halep va juca in turul doi cu invingatoarea partidei dintre Ana Ivanovic si Daria Gavrilova

Sambata a avut loc tragerea la sorti a tabloului de concurs de la Dubai, competitie unde Simona Halep cap de serie numarul unu) va juca in turul doi cu invingatoarea partidei dintre Ana Ivanovic Serbia - locul 20 WTA) si Daria Gavrilova Australia - locul 33 WTA). Competitia este dotata cu premii totale in valoare de $ 1.

Simona Halep joaca direct in turul 2 la Dubai. Ana Ivanovic, posibila adversara

O tragere la sorti deloc favorabila pentru Simona Halep la Dubai, unde jucatoarea noastra este principala favorita in cursa pentru apararea titlului.

Simona Halep, primul meci intr-un turneu WTA, dupa Australian Open: cu cine va juca in Dubai

Simona Halep revine in Emiratele Arabe Unite, acolo unde, anul trecut, a cucerit trofeul. De aceasta data, a treia jucatoare a lumii va avea o misiune mult mai dificila.

Simona Halep analizeaza sansele Romaniei cu Germania

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, intr-o conferinta de presa ca se simte bine in acest moment si ca Romania are sansa ei in disputa cu Germania din Fed Cup.

Lovitura financiara data de Simona Halep

Simona Halep isi va rotunji considerabil veniturile prin semnarea unui contract de imagine cu o celebra marca de ceasuri.

Simona Halep da ora exacta. Jucatoarea noastra promoveaza un cunoscut brand de ceasuri de renume international

Simona Halep n-a avut un inceput de an stralucit, dar ramane cea mai in voga sportiva din Romania la acest moment.

Halep, in optimile turneului WTA Premier de la Dubai

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, va intra direct in optimile de finale ale turneului WTA Premier de la Dubai, unde va juca cu castigatoarea meciului dintre Ana Ivanovic si Daria Gavrilova.

Fed Cup: Romania - Germania se va juca la Cluj-Napoca/ Simona Halep: Avem sansa noastra cu Germania, desi are o castigatoare de Mare Slem in componenta

Intalnirea dintre echipele feminine de tenis ale Romaniei si Germaniei, din barajul pentru mentinerea in Grupa Mondiala a Fed Cup, se va juca in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, pe zgura, in zilele de 16 si 17 aprilie, a anuntat presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, pe site-ul forului national.

Virginia Ruzici anunta un nou inceput pentru Simona Halep si un tenis mai ofensiv

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici, e de parere ca jucatoarea noastra avea nevoie de meciurile de Fed Cup pentru a-si recapata increderea.

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )