Libnet.ro
UNICEF

11:30

Simona Halep, victorie categorica impotriva lui Venus Williams. O intalneste pe Alexandra Dulgheru in sferturi

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, victorie categorica impotriva lui Venus Williams. O intalneste pe Alexandra Dulgheru in sferturi

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roma, turneu de categoria WTA Premier 5. continuă pe Online Sport

Roma 2015: Simona Halep, victorie fulgeratoare in fata lui Venus Williams. Sfert de finala cu Dulgheru

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, dupa a eliminat-o pe Venus Williams, scor 6-2, 6-1. Urmatoarea sa adversara va fi Alexandra Dulgheru, revelatia turneului.

Simona Halep, victorie cu Venus Williams la Roma: Duel romanesc in faza urmatoare a turneului WTA

Victorie pe linie, joi, pe Romania la turnelul de tenis de la Roma. Simona Halep a castigat in turul al treilea impotriva americancei Venus Williams, scor 6-2, 5-1. Si jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat.

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, va juca in optimile turneului Premier 5 de la Roma impotriva americancei Venus Williams, a 14-a favorita, sora liderului mondial Serena.

Simona Halep - Alexandra Dulgheru, meciul romancelor in sferturile de finala ale turneului de la Roma

Va fi duel romanesc in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roma. Simona Halep va juca impotriva Alexandrei Dulgheru. Romancele si-au asigurat azi cate un loc in faza urmatoare a competitiei, dupa.

WTA Roma: Simona Halep vs Venus Williams 6-2, 6-1/In control total - Duel romanesc cu Dulgheru in sferturi

Meciul Simonei Halep cu Venus Williams de la Foro Italico) a parut unul de antrenament, in care numarul doi mondial a exersat cu mare succes o serie de lovituri. Dupa o ora si un minut de joc, Simona s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1, trecandu-si astfel in palmares prima victorie impotriva fostului lider mondial. In sferturile competitiei Premier 5 de la Roma, Halep o va intalni pe Alexandra Dulgheru.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Venus Williams: ora 14.00. Romanca, fara victorie in fata surorii liderului WTA

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, joi, pe americanca Venus Williams, cap de serie 14, in optimile turneului Premier 5 de la Roma. Romanca nu are nicio victorie in fata numarului 16 mondial.

Live Text Roma 2015. Simona Halep - Venus Williams: 6-2, 4-1. Sensei Halep e la cote maxime, puncte incredibile!

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, joi, pe americanca Venus Williams, cap de serie 14, in optimile turneului Premier 5 de la Roma. Romanca nu are nicio victorie in fata numarului 16 mondial.

Simona Halep la Roma: Romanca a explicat de ce se simte ca in armata si a spus ce crede despre Serena Williams

Simona Halep va juca azi la Roma, in jurul orei 14. 00, in direct la Dolcesport, contra americancei Venus Williams, iar o victorie ar duce-o in sferturile de finala.

Simona Halep - Alexandra Dulgheru: duel romanesc in sferturile de finala ale turneului de la Roma

Simona Halep, locul 2 WTA, a obtinut, astazi, prima victorie din cariera sa in fata americancei Venus Williams, locul 16 WTA, scor 6-2, 6-1. Simona Halep s-a calificat astfel in sferturile de finala ale turneului Premier 5 de la Roma, in care va evolua.

WTA Roma: Simona Halep vs Alison Riske 6-3, 6-0/ La pas in optimi

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut o evolutie sigura cu Alison Riske SUA - 45 WTA): victorie cu 6-3, 6-0 in doar o ora si un minut. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Roma. In urmatorul meci, Simona o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Venus Williams favorita 14) si Elina Svitolina 19 WTA).

ştiri de la Online Sport

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )