Libnet.ro
UNICEF

09:30

Simona Halep, victorie cu Venus Williams la Roma: Duel romanesc in faza urmatoare a turneului WTA

B1 B1,
Simona Halep, victorie cu Venus Williams la Roma: Duel romanesc in faza urmatoare a turneului WTA

Victorie pe linie, joi, pe Romania la turnelul de tenis de la Roma. Simona Halep a castigat in turul al treilea impotriva americancei Venus Williams, scor 6-2, 5-1. Si jucatoarea Alexandra Dulgheru s-a calificat. continuă pe B1

Simona Halep vs. Venus Williams, joi la ora 14:00

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si americanca Venus Williams, locul 16 WTA, din optimile de finala ale turneului de categorie Pemier 5 de la Roma, a fost programat de organizatori, joi, in jurul orei 14.

Roma 2015: Simona Halep, victorie fulgeratoare in fata lui Venus Williams. Sfert de finala cu Dulgheru

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, s-a calificat in sferturile turneului Premier 5 de la Roma, dupa a eliminat-o pe Venus Williams, scor 6-2, 6-1. Urmatoarea sa adversara va fi Alexandra Dulgheru, revelatia turneului.

Simona Halep, victorie categorica impotriva lui Venus Williams. O intalneste pe Alexandra Dulgheru in sferturi

Jucatoarea Simona Halep s-a calificat, joi, in sferturile de finala ale turneului de la Roma, turneu de categoria WTA Premier 5.

WTA Roma: Simona Halep vs Venus Williams 6-2, 6-1/In control total - Duel romanesc cu Dulgheru in sferturi

Meciul Simonei Halep cu Venus Williams de la Foro Italico) a parut unul de antrenament, in care numarul doi mondial a exersat cu mare succes o serie de lovituri. Dupa o ora si un minut de joc, Simona s-a impus cu scorul de 6-2, 6-1, trecandu-si astfel in palmares prima victorie impotriva fostului lider mondial. In sferturile competitiei Premier 5 de la Roma, Halep o va intalni pe Alexandra Dulgheru.

Simona Halep debuteaza marti la Roma

Pentru Simona Halep ziua de marti marcheaza debutul sau in turneul WTA de la Roma, competitie unde in urma cu doi isi incepea ascensiunea spre elita tenisului feminin.

Simona Halep: Turneul de la Roma este unul special pentru mine

Jucatoarea Simona Halep va participa in aceasta saptamana la turneul WTA Premier 5 de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari, turneu unde in 2013 a inceput practic ascensiunea spre al doilea loc in clasamentul mondial si cele 11 titluri obtinute la simplu.

Simona Halep - Alexandra Dulgheru, meciul romancelor in sferturile de finala ale turneului de la Roma

Va fi duel romanesc in sferturile de finala ale turneului de tenis de la Roma. Simona Halep va juca impotriva Alexandrei Dulgheru. Romancele si-au asigurat azi cate un loc in faza urmatoare a competitiei, dupa.

Simona Halep la Roma: romanca e in sferturi, dar sufera din cauza criticilor primite din tara. Ce a deranjat-o

Simona Halep se pregateste pentru un duel suta la suta romanesc cu Alexandra Dulgheru, insa, pana la meciul de vineri, si-a adus aminte de un episod neplacut.

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roma dupa o victorie categorica

Revenita in circuit dupa dusul rece de la Madrid, unde a fost eliminata in primul tur, Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a obtine victoria in fata americancei Alison Riske, in turul 2 la Roma. Pentru Halep aceasta este a 27-a victorie obtinuta in 2015.

Victorie pentru Simona Halep in turul doi al turneului de la Roma

Simona Halep a castigat in turul doi al turneului de la Roma, scor 6 - 3, 6 - 0, in fata americancei Alison Riske. Aceasta a fost prima confruntare dintre romanca si jucatoarea din Statele Unite, clasata pe.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2303 seconds )