Libnet.ro
UNICEF

07:30

Simona Halep vs. Venus Williams, joi la ora 14:00

Antena3 Antena3,
Simona Halep vs. Venus Williams, joi la ora 14:00

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA, si americanca Venus Williams, locul 16 WTA, din optimile de finala ale turneului de categorie Pemier 5 de la Roma, a fost programat de organizatori, joi, in jurul orei 14. continuă pe Antena3

WTA Roma: Simona Halep vs Alison Riske 6-3, 6-0/ La pas in optimi

Simona Halep cap de serie numarul doi) a avut o evolutie sigura cu Alison Riske SUA - 45 WTA): victorie cu 6-3, 6-0 in doar o ora si un minut. In urma acestui succes, Halep a obtinut calificarea in optimile turneului Premier 5 de la Roma. In urmatorul meci, Simona o va intalni pe invingatoarea disputei dintre Venus Williams favorita 14) si Elina Svitolina 19 WTA).

Simona Halep ajunge in turul 3 la Roma dupa o victorie categorica

Revenita in circuit dupa dusul rece de la Madrid, unde a fost eliminata in primul tur, Simona Halep a avut nevoie doar de o ora pentru a obtine victoria in fata americancei Alison Riske, in turul 2 la Roma. Pentru Halep aceasta este a 27-a victorie obtinuta in 2015.

LIVETEXT Simona Halep la Roma: romanca isi incepe parcursul intr-un turneu in care e sub o presiune uriasa

Simona Halep va debuta, astazi, la ora 12. 00, in turul II, la Roma. Daca la Madrid a fost eliminata in primul tur, de aceasta data, constanteanca de 23 de ani nu-si mai permite o asemenea contraperformanta.

Simona Halep la Roma: romanca a debutat cu o victorie clara la dublu. Dulgheru a batut-o pe Doi in trei seturi

Turneul de la Roma are semne bune pentru Simona Halep. Spre deosebire de Stuttgart, unde a fost invinsa in primul meci la dublu, acum ea s-a distrat alaturi de partenera ei, Francesca Schiavone Italia, 81 WTA).

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din turul 2. Primul duel intre cele doua

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie 2, si-a aflat adversara din turul al doilea al turneului Premier 5 de la Roma. Ea o va intalni pe americanca Alison Riske, 45 WTA.

Simona Halep la Roma: va juca in optimi cu Venus Williams. Fostul lider mondial are 3-0 la meciuri directe cu Simona

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams, cap de serie 14 si locul 16 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, si o va intalni pe Simona Halep.

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, va juca in optimile turneului Premier 5 de la Roma impotriva americancei Venus Williams, a 14-a favorita, sora liderului mondial Serena.

VIDEO Simona Halep, Maria Sharapova si Serena Williams imita emoticoane, intr-o provocare lansata de WTA

Cele mai bune jucatoare din circuitul mondial de tenis au raspuns provocarii WTA de a imita emoticoane prin expresii faciale. Printre acestea se afla Simona Halep, Maria Sharapova si Serena Williams.

Vedetele tenisului mondial, printre care si Simona Halep, raspund provocarii Emoji. Cine este cea mai expresiva jucatoare de tenis?

Vedetele feminine ale tenisului mondial au raspuns provocarii lansate de organizatorii turneului de la Roma si au participat la provocarea Emoji. Simona Halep, Serena Williams, Maria Sharapova, Ana Ivanovic sau Eugenie.

WTA: Irina-Camelia Begu a urcat pe 31 - Simona Halep se mentine pe doi

Dupa ce a ajuns pana in sferturile turneului Premier de la Madrid, Irina-Camelia Begu a urcat pe locul 31 in ierarhia WTA. Simona Halep se mentine pe doi, in timp ce lider ramane Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2181 seconds )