Libnet.ro
UNICEF

08:30

Vedetele tenisului mondial, printre care si Simona Halep, raspund provocarii Emoji. Cine este cea mai expresiva jucatoare de tenis?

Antena3 Antena3,
Vedetele tenisului mondial, printre care si Simona Halep, raspund provocarii Emoji. Cine este cea mai expresiva jucatoare de tenis?

Vedetele feminine ale tenisului mondial au raspuns provocarii lansate de organizatorii turneului de la Roma si au participat la provocarea Emoji. Simona Halep, Serena Williams, Maria Sharapova, Ana Ivanovic sau Eugenie. continuă pe Antena3

VIDEO Simona Halep, Maria Sharapova si Serena Williams imita emoticoane, intr-o provocare lansata de WTA

Cele mai bune jucatoare din circuitul mondial de tenis au raspuns provocarii WTA de a imita emoticoane prin expresii faciale. Printre acestea se afla Simona Halep, Maria Sharapova si Serena Williams.

Simona Halep debuteaza marti la Roma

Pentru Simona Halep ziua de marti marcheaza debutul sau in turneul WTA de la Roma, competitie unde in urma cu doi isi incepea ascensiunea spre elita tenisului feminin.

Simona Halep la Roma: va juca in optimi cu Venus Williams. Fostul lider mondial are 3-0 la meciuri directe cu Simona

Jucatoarea americana de tenis Venus Williams, cap de serie 14 si locul 16 WTA, s-a calificat in optimile de finala ale turneului de categorie Premier 5 de la Roma, si o va intalni pe Simona Halep.

Simona Halep: Nu-mi doresc sa ajung acum numarul unu mondial

Simona Halep s-a calificat, miercuri, in turul 3 la turneul de la Roma si dupa victoria cu Alison Riske a vorbit despre ce s-a intamplat la Madrid si care sunt aspiratiile sale pentru viitor.

Simona Halep la Roma: romanca ii da dreptate lui Ilie Nastase si admite ca are probleme. Ce o ingrijoreaza

Simona Halep se afla pe ultima suta de metri a pregatirilor pentru turneul care a marcat ascensiunea ei in tenisul mondial, in 2013, insa nu e pe deplin multumita de cum merg lucrurile.

Roma 2015: Simona Halep si-a aflat adversara din optimi

Roma 2015. Simona Halep, cap de serie numarul 2, va juca in optimile turneului Premier 5 de la Roma impotriva americancei Venus Williams, a 14-a favorita, sora liderului mondial Serena.

Simona Halep: Turneul de la Roma este unul special pentru mine

Jucatoarea Simona Halep va participa in aceasta saptamana la turneul WTA Premier 5 de la Roma, dotat cu premii totale in valoare de 2. 7 milioane de dolari, turneu unde in 2013 a inceput practic ascensiunea spre al doilea loc in clasamentul mondial si cele 11 titluri obtinute la simplu.

Clasament WTA: Simona Halep ramane pe 2, Irina Begu urca sase pozitii

WTA a actualizat oficial clasamentul mondial dupa puternicul turneu de la Madrid, iar Simona Halep, asa cum am anuntat deja, se mentine pe locul secund.

Simona Halep la Roma/ S-au stabilit orele de incepere ale meciurilor de joi. Halep joaca doua meciuri intr-o zi

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Roma.

Simona Halep la Roma: s-au stabilit orele de incepere ale meciurilor de joi. Halep joaca doua meciuri intr-o zi

Simona Halep, Alexandra Dulgheru si Irina Begu s-au calificat in optimile de finala ale turneului de tenis de la Roma.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )