Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona-Maya Teodoroiu - noul agent guvernamental pentru CEDO

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona-Maya Teodoroiu - noul agent guvernamental pentru CEDO

Simona-Maya Teodoroiu a fost numita, joi, prin decizie a premierului Viorica Dancila, in functia de agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului in cadrul Ministerului Afacerilor Externe, informeaza Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Fosta judecatoare CCR Simona Maya Teodoroiu a fost numita Agent Guvernamental pentru CEDO

Fosta judecatoare CCR Simona Maya Teodoroiu a fost numita de premierul Viorica Dancila in functia de Agent Guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO). Decretul a fost publicat, joi, in.

Fosta judecatoare la CCR, numita de Viorica Dancila in functia de agent guvernamental la CEDO

Premierul Viorica Dancila a numit-o pe fosta judecatoare CCR Maya Teodoroiu in functia de agent guvernamental pentru Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), potrivit unei decizii a sefului Executivului publicata in Monitorul Oficial.

Simona-Maya Teodoroiu, fost membru al Curtii Constitutionale, numita agent guvernamental la CEDO

Fosta membra a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Simona-Maya Teodoroiu a fost numita agent guvernamental la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO).

Fosta judecatoare CCR Maya Teodoroiu, in carti pentru a prelua postul de agent guvernamental la CEDO

Fosta membra a Curtii Constitutionale a Romaniei CCR) Simona-Maya Teodoroiu este in carti sa preia functia de secretar de stat in Ministerul Afacerilor Externe MAE), agent guvernamental la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), au declarat, pentru HotNews. ro, surse convergente.

Fostul agent guvernamental care a schimbat apararea statului la CEDO in cazul Dragnea vs. Romania este membru al CA TAROM

Avocatul Viorel Mocanu, care a demisionat recent din functia de agent guvernamental al Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului CEDO), schimband linia de aparare a statului roman in procesul cu fostul lider al PSD Liviu Dragnea, a ramas in functia de membru al Consiliului de Administratie al TAROM, dupa cum a confirmat, luni, compania nationala de transport aerian pentru HotNews. ro.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )