Libnet.ro
UNICEF

21:00

Sindicalistii Cartel Alfa protesteaza timp de trei zile

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sindicalistii Cartel Alfa protesteaza timp de trei zile

Sindicalistii Cartel Alfa protesteaza in toata tara, incepand de astazi si pana joi, intre orele 15. 00 si 18. 00, cerand modificarea Legii dialogului social, oprirea privatizarii companiilor strategice, crearea de locuri de munca si cresterea valorii salariului minim pentru 2013 la cel putin 850 de lei, informeaza sursele de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Sindicalistii de la Cartel ALFA protesteaza in toata tara

Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA organizeaza in perioada 2-4 octombrie, actiuni de protest in judetele din tara, principala revendicare fiind modificarea Legii dialogului social, schimbata de PDL, la cererea Fondului Monetar International, anunta CNS Cartel ALFA printr-un comunicat de presa.

CNS Cartel ALFA: Mitinguri de protest in toata tara

Confederatia Nationala Sindicala CNS) Cartel ALFA organizeaza, in perioada 2 - 4 octombrie, in intervalul orar 15:00 - 18:00, mitinguri de protest in toata tara, informeaza un comunicat de presa.

Sindicalistii Cartel Alfa rasucesc cutitul in rana. Protesteaza de marti pana joi in toata tara. in Targoviste, 150 de masini vor bloca orasul

Sindicalistii Cartel Alfa protesteaza in toata tara, de marti pana joi, intre orele 15. 00 si 18. 00, cerand modificarea Legii dialogului social, oprirea privatizarii companiilor strategice, crearea de locuri de munca si cresterea valorii salariului minim pentru 2013 la cel putin 850 de lei.

METEO. Vara se prelungeste si in octombrie. VEZI PROGNOZA PE TREI ZILE.

Prima zi a lunii octombrie gaseste in termometre temperaturi cu pana la 10 grade mai ridicate decat media termica obisnuita pentru aceasta perioada a anului, potrivit Rtv. net. Duminica, vremea se mentine deosebit de calda, iar temperaturile diurne raman in continuare mult mai ridicate decat ar fi normal la final de septembrie. La amiaza se vor inregistra 25-26 de grade in nordul si nord-vestul tarii, unde sunt cativa nori si izolat ploi slabe. Circa 26 de grade vor fi si pe litoral, in timp ce .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2153 seconds )