Libnet.ro
UNICEF

2 Iun.

SINDICATELE DIN ANAF: Reducerea celor 2.000 de posturi va avea efect negativ in colectarea veniturilor bugetare

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SINDICATELE DIN ANAF: Reducerea celor 2.000 de posturi va avea efect negativ in colectarea veniturilor bugetare

Intentia Guvernului de reorganizare a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) prin reducerea a 2. 000 de posturi va avea un efect negativ in colectarea veniturilor bugetare, deci un efect contrar celui urmarit de Guvern, arata un comunicat al Federatiei Sindicatelor din Administratia Fiscala FSAF) Solidaritatea. continuă pe Ziarul Bursa

SINDICATELE DIN ANAF: Reducerea celor 2.000 de posturi va avea efect negativ in colectarea veniturile bugetare

Intentia Guvernului de reorganizare a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) prin reducerea a 2. 000 de posturi va avea un efect negativ in colectarea veniturilor bugetare, deci un efect contrar celui urmarit de Guvern, potrivit unui comunicat al Federatiei Sindicatelor din Administratia Fiscala FSAF), informeaza Agerpres.

Sindicalistii din ANAF se revolta si spun ca politicile guvernamentale vor duce la scaderea nivelului colectarii

Intentia Guvernului de reorganizare a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala ANAF) prin reducerea a 2. 000 de posturi va avea un efect negativ in colectarea veniturilor bugetare, deci un efect contrar celui urmarit de Guvern, potrivit unui comunicat al Federatiei Sindicatelor din Administratia Fiscala FSAF) Solidaritatea.

Sindicatele din Educatie de la Iasi acuza Guvernul PNL de numirea pe criterii politice a inspectorilor scolari

Sindicatele din Educatie de la Iasi acuza printr-un comunicat de presa ca inspectoratele scolare sunt in prezent politizate cu oameni din PNL, la fel cum se intampla si pe vremea guvernarii PSD. Astfel, in 7 judete si in Bucuresti, inspectorii scolari generali au fost numiti pentru ca fac parte din PNL, sustin sindicatele. Comunicatul de presa a fost scris si in atentia presedintelui Klaus Iohannis.

Sindicatele din Educatie de la Iasi acuza Guvernul PNL de numirea pe criterii politice a inspectorilor scolari

Sindicatele din Educatie de la Iasi acuza printr-un comunicat de presa ca inspectoratele scolare sunt in prezent politizate cu oameni din PNL, la fel cum se intampla si pe vremea guvernarii PSD. Astfel, in 7 judete si in Bucuresti, inspectorii scolari generali au fost numiti pentru ca fac parte din PNL, sustin sindicatele. Comunicatul de presa a fost scris si in atentia presedintelui Klaus Iohannis. Vezi cine sunt noii inspectori.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 2 Iun.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )