Libnet.ro
UNICEF

13:00

Sinteza: Care sunt suspectii in atacurile din noiembrie de la Paris, soldate cu 130 de morti

Hotnews Hotnews,
 Sinteza: Care sunt suspectii in atacurile din noiembrie de la Paris, soldate cu 130 de morti

Anchetele cu privire la atacurile de la Paris continua la patru luni de la cele mai sangeroase atentate - 130 de morti - comise in Franta, relateaza agentia DPA, care prezinta ceea ce se cunoaste pana in prezent despre diversi suspecti in aceste masacre, in baza unor informatii de la politie si de presa, citeaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Suspectul-cheie in atacurile de la Paris, Salah Abdeslam, planuia alte atentate

Salah Abdeslam, suspectul-cheie in atacurile de la Paris, din noiembrie, le-a spus anchetatorilor ca planuia sa reinceapa ceva de la Bruxelles, a declarat duminica ministrul belgian de Externe Didier Reynders, relateaza AP online, citat de Mediafax.

Numai de bine. Care sunt semnele care tradeaza aparitia E.coli

Febra mare, frisoanele, starea generala alterata si scaunele diareice sunt semne care tradeaza aparitia E. coli. Aflati mai multe detalii urmarind materialul video de mai sus! Vezi AICI editia integrala a.

Trafic restrictionat in Capitala. Care sunt arterele ce trebuie evitate

Traficul rutier a fost restrictionat pe mai multe artere din Bucuresti ca urmare a lucarilor la infrastructura. in uneele intersectii, circulatia este blocata din cauza semafoarelor defecte. Politia ii sfatuieste pe soferi sa evite zonele cu probleme.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )