Libnet.ro
UNICEF

00:08

SINTEZA Totul despre valul de proiecte din Parlament care modifica legile din justitie - de la gratierea faptelor de coruptie la proiectul lui Tariceanu privind numirile procurorilor-sefi/ Bombele cu ceas din sertarul comisiei juridice

Hotnews Hotnews,
 SINTEZA Totul despre valul de proiecte din Parlament care modifica legile din justitie - de la gratierea faptelor de coruptie la proiectul lui Tariceanu privind numirile procurorilor-sefi/ Bombele cu ceas din sertarul comisiei juridice

Celebra Ordonanta 13 care dezincrimina abuzul in serviciu, retrasa ulterior, si protestele care au urmat nu i-au dat inapoi pe parlamentari de la a depune in valuri initiative legislative de modificare a legislatiei penale, cel mai cunoscut la acest moment fiind amendamentul depus de senatorul PSD Serban Nicolae la legea gratierii prin care sunt gratiate faptele de coruptie, inclusiv luare si dare de mita, precum si abuzul in serviciu. HotNews. ro a facut o trecere in revista atat a celor mai noi proiecte de modificare a legilor din sfera justitiei, cat si a proiectelor care se afla de mai multa vreme in procedura legislativa. continuă pe Hotnews

Ce stim despre principalul atacator din Londra, despre care se spune ca are origine asiatica

Presa britanica anunta ca principalul suspect in legatura cu atatentatul de miercuri de la Londra ar fi un barbat de origine asiatica.

O emisiune din Italia a starnit furia internautilor. Discutia despre cele sase motive pentru care italienii ar trebui sa-si gaseasca o femeie din Est au determinat scoaterea programului din grila postului TV

Un subiect controversat dezbatut intr-o emisiune italiana a determinat scoaterea programului prezentat de Paola Perego din grila postului de televiziune. intreaga discutie a fost determinata de prezentarea a sase motive pentru care italienii ar trebui sa-si gaseasca o femeie din Est.

Basescu, despre Catalina Ponor: Din tot lotul deplasat la Baku, a fost singura care s-a calificat in finale

Fostul presedinte al Romaniei, Traian Basescu, a scris intr-o postare pe pagina sa de Facebook un mesaj in care o felicita pe Catalina Ponor dupa castigarea a doua medalii de aur la Cupa.

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, cere explicatii clinicii din Viena care refuza sa mai primeasca pacienti romani pentru transplant. O alta varianta ar fi Spitalul Sfanta Maria din Bucuresti

Ministrul Sanatatii, Florian Bodog, a declarat, miercuri, dupa sedinta de Guvern, ca in cursul zilei de miercuri, intre orele 16. 00, are programata o discutie telefonica cu reprezentantii clinicii AKH din Viena.

Adevarul: Razmerita primarilor PSD din Sibiu, care-si acuza liderii organizatiei de matrapazlacuri/ Chiar nu vedeti ce vrea poporul? Nu va mai ajunge?

O parte dintre primarii PSD din judetul Sibiu reclama faptul ca la conducerea organizatiei ajung mereu aceleasi personaje care impart functii si trag sfori. Acuza numiri pe sub masa pe functiile publice a unor nulitati. Revolta primarilor PSD din judetul Sibiu a dus la dizolvarea Biroului permanent judetean si reorganizarea acestuia, la finele saptamanii trecute, scrie Adevarul.

Cum va simtiti sa fiti parte din guvernul care distruge Romania? Sevil Shaiddeh, fata in fata cu un tanar PROTESTATAR: Lasati-l pe Dragnea si faceti lucruri bune, ca suntem oameni cu totii (FOTO)

Un tanar protestatar din Cluj s-a intalnit cu vicepremierul Sevil Shhaideh pe aeroportul din Bucuresti si nu s-a abtinut sa o intrebe cum se simte stiind ca face parte dintr-un Guvern care.

Gica Hagi renunta la Hotelul Iaki din Mamaia. Care este MOTIVUL pentru care fostul fotbalist vrea sa scape de business-ul de la malul marii

Gica Hagi vrea sa renunte la afacerile din turism si sa-si indrepte toata atentia catre chipa de fotbal. Se pare ca fostul fotbalist a decis sa vanda cu noua milioane de euro hotelul Iaki din .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:08

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2644 seconds )