Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza Zilei. Cine are case mai smechere: Basescu sau Iohannis?

Antena3 Antena3,
Sinteza Zilei. Cine are case mai smechere: Basescu sau Iohannis?

Cine are case mai smechere: Basescu sau Iohannis? Acesta a fost unul dintre subiectele dezbatute in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei. Basescu are case mai smechere, dar motivatii mai penibile sunt. continuă pe Antena3

SINTEZA ZILEI. Predoiu, garantul tuturor abuzurilor din timpul regimului Basescu

In cadrul editiei de luni a emisiunii Sinteza zilei, Mihai Gadea a prezentat o serie de documente care arata ca fostul ministru al Justitiei si posibil viitor premier al Romaniei, Catalin Predoiu, a fost.

Emisiune eveniment Sinteza zilei! Strategul lui Barack Obama, invitatul special al lui Mihai Gadea

Emisiune eveniment Sinteza zilei! Invitatul special al lui Mihai Gadea este strategul lui Barack Obama, Mitch Stewart, omul care a obtinut victorii cruciale pentru cel mai puternic lider al planetei. Pe cine vede.

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor: Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte (VIDEO)

Eminem a intrat in Cartea Recordurilor cu melodia Rap God, cantecul care are cele mai multe cuvinte. Acesta este al treilea single de pe albumul de anul trecut al lui Eminem, iar videoclipul a fost difuzat in.

Sinteza zilei. Ce risca Basescu daca deconspira un ofiter acoperit

Presedintele Traian Basescu risca demiterea, dar si sa fie acuzat de tradare daca deconspira un ofiter acoperit. Traian Basescu a declarat, marti, ca este obligatia sa sa dezvaluie lucrurile ascunse din.

Vesti catastrofale pentru Basescu, diseara, la Sinteza zilei

Aseara, Basescu a gafat inimaginabil : l-a atacat pe strategul pricipalal presedintelui Obama numindu-l o o catastrofa, a recunoscut ca oprotejeaza pe Udrea de 10 ani,a marturisit controlul pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2505 seconds )