Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sinteza zilei: Mafia retrocedarilor - secretul celor 14.897.755.457 de lei

Antena3 Antena3,
Sinteza zilei: Mafia retrocedarilor - secretul celor 14.897.755.457 de lei

Mihai Gadea a prezentat, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, o ancheta jurnalistica ce vizeaza banii invartiti de mafia retrocedarilor din Romania, unde personajele principale sunt nume. continuă pe Antena3

Sinteza zilei: Ministrul Sanatatii, despre reducerile de peste 20% la medicamente

Ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, a vorbit, in editia de luni a emisiunii Sinteza zilei, despre reducerile la medicamente care vor fi aplicate in perioada urmatoare, prin Ordinul de ministru nr.

Sinteza zilei: Antena 3 a dezvaluit inca din septembrie 2014 contractele de 700 de milioane de euro pentru sponsorii PDL

Mihai Gadea a aratat, luni seara, la Sinteza zilei, ca Antena 3 a dezvaluit cum a fost impartita suma colosala de 700 de milioane de euro unor firme apropiate PDL, prin contracte cu Compania Nationala.

George Baesu, la Sinteza zilei: ANRP a fost fabrica de bani care a produs cel mai mult, cu investitiile cele mai mici

Presedintele demisionar al Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, George Baesu, a vorbit, in editia de luni seara a emisiunii Sinteza zilei, despre activitatea sa la conducerea acestei.

Document: Cum a ajuns Bica in mafia retrocedarilor

Alina Bica a fost bagata in mijlocul mafiei retrocedarilor chiar de Catalin Predoiu, fost ministru al Justitiei, potrivit unui document obtinut de Antena3. Documentul, semnat de Catalin Predoiu, arata ca el.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )