Libnet.ro
UNICEF

14:15

Sinteza Zilei. Semnaturi pentru gratierea profesorului Mencinicopschi

Antena3 Antena3,
 Sinteza Zilei. Semnaturi pentru gratierea profesorului Mencinicopschi

Bibiana Stanciulov, creatoarea magiunului de Topoloveni, a facut un apel pentru gratierea profesorului Mencinicopschi, in cadrul editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei. Producatorii din industria. continuă pe Antena3

Producatorii din industria alimentara strang semnaturi pentru gratierea lui Mencinicopschi

Producatorii din industria alimentara strang semnaturi pentru gratierea lui Gheorghe Mencinicopschi. Spun despre acesta ca este un om cu o cariera impresionanta si ca a fost primul specialist care si-a dat.

Sinteza Zilei. Mama magiunului de Topoloveni cere gratierea profesorului Mencinicopschi

Bibiana Stanciulov, creatoarea magiunului de Topoloveni, a facut un apel pentru gratierea profesorului Mencinicopschi, in cadrul editiei de duminica a emisiunii Sinteza Zilei. Doamna Bibiana Stanciulov a declarat.

Corina Cretu, la Sinteza Zilei: Este un portofoliu foarte important. As vrea sa depasim confruntarile politice interne

Corina Cretu, prima femeie din Romania care ajunge comisar european, este invitata lui Mihai Gadea la Sinteza Zilei. in primul interviu de dupa nominalizare, Corina Cretu dezvaluie cum l-a convins pe Jean-Claude.

Corina Cretu, la Sinteza Zilei: Portofoliul Politicii Regionale este foarte important. As vrea sa depasim confruntarile politice interne

Corina Cretu, prima femeie din Romania care ajunge comisar european, a vorbit la Sinteza Zilei despre modul in care a ajuns sa faca parte din echipa lui Jean Claude Juncker. in primul interviu de dupa.

Sinteza Zilei. Cine are case mai smechere: Basescu sau Iohannis?

Cine are case mai smechere: Basescu sau Iohannis? Acesta a fost unul dintre subiectele dezbatute in editia de joi seara a emisiunii Sinteza Zilei. Basescu are case mai smechere, dar motivatii mai penibile sunt.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )