Libnet.ro
UNICEF

06:30

Sirul de tergiversari si chichite prin care fostul sef al medicilor, Vasile Astarastoae, a scapat de dosarul penal

Adevărul Adevărul,
Sirul de tergiversari si chichite prin care fostul sef al medicilor, Vasile Astarastoae, a scapat de dosarul penal

Vasile Astarastoae, fost presedinte al Colegiului Medicilor din Romania si fost rector al Universitatii de Medicina din Iasi, a fost achitat definitiv in dosarul de coruptie cu prejudiciu de peste un milion de euro, dupa ce initial, in anul 2017, fusese condamnat la doi ani de inchisoare cu suspendare. De altfel, dupa aproape 8 ani de procese, Curtea de Apel Suceava a decis achitari pentru toti ceilalti inculpati din dosar. continuă pe Adevărul

FOSTUL SEF AL ANPC, HORIA CONSTANTINESCU, FACE ACUZATII GRAVE: ANPC - o institutie corupta, in pragul metastazei

Constantinescu: 30% dintre comisarii ANPC sunt slab pregatiti sau iau spaga * Fostul sef ANPC: Am fost demis deoarece, probabil, nu am cerut binecuvantare pentru restructurarea ANPC * Virgil Popescu, ministrul Economiei: I-am sugerat lui Horia Constantinescu sa faca mai multa treaba si sa nu se ocupe de reorganizari Horia Constantinescu, demis, miercuri seara, din functia de presedinte al Autoritatii Nationale pentru Protectia ConsumatorilorANPC), sustine ca demiterea sa de catre premierul Ludovic Orban a fost cauzata de deranjarea unor grupuri de interese de la comisariatul OPC Mehedinti, judet din care provine actualul ministru al Economiei, Virgil Popescu.

Cum arata Carmen Harra in tinerete. Transformarea prin care a trecut romanca este fabuloasa

Cunoscuta datorita previziunilor sale, cateodata sumbre, despre celebritatile de la noi, Carmen Harra s-a transformat foarte mult, fata de cum se afisa aceasta in anii de tinerete. Stabilita de foarte multi ani in Statele Unite ale Americii, pe aceasta a schimbat-o trecerea anilor, dar nu cu mult, pentru ca psihologul vedetelor inca seamana cu cea .

Fostul sef al Politiei Romane, suspendat de Carmen Dan, a fost numit secretar de stat in MAI de Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban l-a numit secretar de stat in Ministerul Afacerilor Interne pe Bogdan Despescu, fost sef al Poltiei Romane, eliberat din functie la inceputul lui 2018 de Carmen Dan in urma izbucnirii unui scandal al unui politist acuzat de agresiune sexuala.

Trucul pe WhatsApp prin care vezi cu cine vorbesti cel mai mult

WhatsApp are peste 1,5 miliarde de utilizatori si, cel mai probabil, esti unul dintre ei. Dar ai fost vreodata curios sa afli cu cine vorbesti cel mai des? E o optiune in aplicatie care te.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )