Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sistemele de securitate din Romania, tinta a 38.000 de atacuri cibernetice in doua zile

Adevărul Adevărul,
Sistemele de securitate din Romania, tinta a 38.000 de atacuri cibernetice in doua zile

Record de atacuri cibernetice. in doar doua zile, sistemele de securitate din Romania au fost tinta a peste 38. 000 de tentative de virusare. Atacurile au fost anihilate de specialistii Serviciului Roman de Informatii. continuă pe Adevărul

SRI: 38.000 de atacuri cibernetice in doua zile asupra sistemelor de securitate din Romania

Sistemele de securitate din Romania au fost tinta unui bombardament informatic. De ieri pana azi specialistii SRI au blocat aproape 40. 000 de tentative de virusare. Asta inseamna peste 800 de atacuri cibernetice pe ora. Ce e mai rau nu a trecut, avertizeaza si expertii americani. Bancile din tara noastra ar putea fi tinta unui alt atac in urmatoarea perioada, potrivit Digi24.

Bancile din Romania, tinta hackerilor printr-un atac in premiera

Romania si-a primit supranumele de tara hackerilor in ultimii ani din cauza escrocilor online, dar hackeri care sa organizeze atacuri imense asupra unor institutii nu sunt cunoscuti. Recent insa s-au intors lucrurile. IBM anunta ca a descoperit un malware care a atacat exclusiv banci din Romania. Expertii in securitate informatica aiIBM Security X-Force au analizato [] Bancile din Romania, tinta hackerilor printr-un atac in premiera Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Amenintarea care ii pandeste pe clientii bancilor din Romania

Un nou virus informatic extrem de periculos este pe cale sa atace sistemele bancare din Romania. Virusul denumit Tinba v3 este proiectat mai exact sa atace exclusiv 12 banci din tara noastra si vizeaza.

Sorin Sava (SRI): Romania reprezinta o tinta a atacurilor cibernetice din partea entitatilor ostile. Alertele sunt materializate in urma receptionarii unor mesaje e-mail cu atasamente malitioase de tip ransomware (VIDEO)

Purtatorul de cuvant al Serviciului Roman de Informatii SRI), Sorin Sava, a declarat, joi, ca Romania a fost in perioada 12-13 august tinta a aproximativ 38. 000 de atacuri cibernetice. Aceste atacuri au fost.

SRI: 38.000 de atacuri cibernetice in ultimele 48 de ore, vizand institutii ale statului roman si site-uri private (VIDEO)

Serviciul Roman de Informatii sustine ca in ultimele doua zile au fost peste 38. 000 de atacuri cibernetice care vizau atat institutii ale statului roman cat si site-uri private, informeaza B1 TV. SRI mai.

SRI: 38.000 de atacuri cibernetice in ultimele DOUA ZILE

Serviciul Roman de Informatii sustine ca in ultimele doua zile a reusit sa blocheze peste 38. 000 de atacuri cibernetice care vizau institutii ale statului roman, precum si ale unor institutii private.

A fost conceput un program malware pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania

IBM a descoperit o versiune de malware Tinba v3 configurata pentru a ataca exclusiv 12 banci din Romania, iar un expert in cyber intelligence al companiei americane recomanda institutiilor de credit sa-si informeze clientii si sa colaboreze cat mai bine cu furnizorii de securitate antifrauda, informeaza site-ul securityintelligence. com.

Anuntul SRI despre virusul informatic configurat exclusiv pentru a ataca bancile din Romania

Virusul Tinba v3, asupra caruia compania IBM a avertizat ca a fost configurat special pentru a ataca bancile din Romania, se afla in atentia SRI, a declarat purtatorul de cuvant al institutiei, Sorin Sava,.

Producatorii de legume si fructe din Romania, despagubiti de UE din cauza prelungirii embargoului rusesc

Producatorii de fructe si legume din Romania vor primi despagubiri din fondurile UE in limita unei cantitati de 3. 000 de tone. Decizia vine ca urmare a prelungirii embargoului Federatiei Ruse impus produselor.

Producatorul de vinuri Cramele Recas a lansat pe piata din Romania o noua gama de vinuri inovatoare: MUSE

Producatorul de vinuri Cramele Recas a lansat pe piata din Romania gama de vinuri Muse in doua variante de prezentare, Day si Night. Gama Muse este un tribut adus unui stil de viata cosmopolit si rafinat. Conceptul Muse se bazeaza pe ideea de complementaritate fericita, dar si opozitie, intre zi si noapte, intre soare si luna ca muze primordiale. Cu un gust savuros si arome exotice, Muse Day ne poarta intr-o calatorie cu gusturi de fructe tropicale, trandafiri si iasomie, acompaniate de note fine de piersici si cirese, in timp ce Muse Night promite seri lungi si elegante, cu arome savuroase de fructe exotice.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )