Libnet.ro
UNICEF

06:45

Sistemul de pensii speciale este unul dintre cele mai mari abuzuri facute cu legea in mana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sistemul de pensii speciale este unul dintre cele mai mari abuzuri facute cu legea in mana

Scandalul din ultimele zile, privind schimbarea modului de calcul al pensiilor speciale si numarul record de cereri de pensionare depuse de o mare parte dintre cei care ar beneficia de asemenea venituri, a starnit nemultumiri atat in randul cetatenilor, cat si al mediului de afaceri, respectiv al analistilor economici. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Tudose il lauda pe Petre Daea: Este premiantul Europei, nu glumesc. Cu toata aura asta de gluma pe activitatea domniei sale, este unul dintre cei mai eficienti ministri

Premierul Mihai Tudose a declarat, luni seara, intr-o emisiune de pe postul Antena 3, ca ministrul Agriculturii, Petre Daea, este unul dintre cei mai eficienti ministri din Cabinetul sau.

Salarii uriase pentru alesii din Vaslui, unul dintre cele mai sarace judete din Romania: Primarul municipiului va castiga 13.000 de lei, dupa ce anul trecut incasa 5.000 lei/luna

Noua lege a salarizarii bugetarilor a creat agitatie mare in randul alesilor locali. Asta pentru ca toti s-au grabit sa isi majoreze salariile. Iar cresterile au fost mai multe decat.

Unul dintre cei mai mari constructori locali aduce vietnamezi pentru santierele din Romania: In doi ani va fi o criza nemaivazuta a fortei de munca locale. Riscul unei noi bule imobiliare?

Piata locala a constructiilor traverseaza una dintre cele mai dificile perioade dupa criza declansata in anul 2008, atrag atentia specialistii din industrie. In ciuda parcursului favorabil din sectorul privat de investitii, acolo unde proiecte.

Doliu in lumea medicala. Petru Dindeal, unul dintre cei mai buni doctori din Romania, a murit

Este doliu in lumea medicala, dupa ce unul dintre cei mai reputati doctori a trecut in nefiinta, scrie a1. ro. DoctorulPetru Dindeal avea 75 de ani atunci cand s-a stins din.

DOLIU: A murit unul dintre cei mai cunoscuti medici (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pe dr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivit hunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din viata la.

Google Chrome te scapa de cele mai frustrante reclame pe mobile

Google Chrome este unul dintre cele mai bune browsere de mobile, dar gigantul din Mountain View lucreaza constant la imbunatatirea platformei. La doar cateva zile dupa ce am aflat detalii despre o actualizare importanta adusa browserului Google pentru mobile, un alt update face valuri pe internet. in contextul in care reclamele online agresive strica cel [].

Tocmai A MURIT unul dintre cei mai cunoscuti medici din ROMANIA !!! (FOTO)

Veste trista pentru pacientii care l-au cunoscut pedr. Petru Dindeal, unul dintre cei mai cunoscuti medici din judetul Hunedoara, potrivithunedoaralibera. ro Dr. Petru Dindeal s-a stins din.

Dr. Mirona Furtuna, medic cu supraspecializare in reproducere umana asistata: Tratamentul infertilitatii este unul dintre cele mai grele

DIFICULTATE Dr. Mirona Furtuna, medic specialist in obstetrica-ginecologie la Spitalul Clinic Filantropia din Bucuresti, cu supraspecializare in tehnici de reproducere asistata medical, vorbeste despre cauzele infertilitatii si despre lupta pe care medicii o duc alaturi de perechile afectate de aceasta boala pentru a implini, in cele din urma, visul de a deveni parinti.

Disputa Siegfried Muresan - Mihai Tudose pe mutarea Agentiei Europene a Medicamentelor in Pipera: Guvernul a blocat orice sansa de a castiga propunand una dintre cele mai aglomerate strazi din Bucuresti/ Tudose: Poate cineva ii face un consult

Europarlamentarul PMP Siegfried Muresan a criticat marti propunerea facuta de guvern sa gazduiasca Agentia Europeana pentru Medicamente pe o proprietate aflata in zona de nord a Bucurestiului, chiar in spatele statiei de metrou Pipera, in cea mai aglomerata zona de birouri din Capitala. In replica, intr-un interviu, premierul Mihai Tudose a afirmat ca poate cineva ii face un consult acestuia, intrucat aduce deservicii grave Romaniei. Muresan a revenit miercuri si i-a cerut lui Tudose sa schimbe propunerea, referindu-se si la faptul ca imobilul propus ar apartine unui om de afaceri cunoscut in toata tara pentru ca a construit ilegal un bloc-turn in centrul Bucurestiului, punand in pericol o catedrala monument istoric si continuand constructia blocului-turn desi existau decizii ale justitiei care declarasera nula autorizatia de constructie. HotNews. ro a scris marti in exclusivitate ca proprietatea este detinuta de Netron Investment SRL, firma controlata de Ioannis Papalekas, cunoscut ca fiind cel mai mare dezvoltator imobiliar local. Netron Investments SRL este controlata de omul de afaceri grec Ioannis Papalekas prin compania Globalworth. Papalekas mai detine in Romania, prin alte companii, si Cathedral Plaza.

Una dintre cele mai cunoscute cantarete ale Romaniei, acuzata de spionaj

Istoria spionajului cunoaste numeroase cazuri de metamorfozare a unor artisti-actori, cantareti, dansatori, plasticieni-in agenti de diferite categorii, mai ales in ceea ce priveste actiunile de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )